Πολάκης προς Μητσοτάκη: ΕΛΕΟΣ – Αυτά που τάζετε τα εφαρμόζουμε ήδη!

Πολάκης προς Μητσοτάκη: ΕΛΕΟΣ – Αυτά που τάζετε τα εφαρμόζουμε ήδη!

Την «τιμητική του» είχε σήμερα ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης τον ξεμπροστιάζει επειδή τάζει αυτά που ήδη έχουν γίνει πράξη!

Αφορμή αυτή τη φορά η «εξαγγελία» του Κυριάκου Μητσοτάκη για κατ΄οίκον διανομή ογκολογικών φαρμάκων.

«Το εφαρμόζουμε από τον Μάρτη στο φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στο Ρέντη μέσα από συμφωνία με τα ΕΛΤΑ» αναφέρει ο κ. Πολάκης, συμπληρώνοντας πως ετοιμάζεται επέκταση του μέτρου σε όλη τη χώρα.

Κατόπιν τούτου, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται –τουλάχιστον- ανενημέρωτος, εκτός κι αν το γνωρίζει αλλά δεν έχει τι να «υποσχεθεί»…

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

ΤΙ θα εξαγγειλετε κυριε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?????? Αυτο που εφαρμοζουμε απο το μαρτη στο φαρμακειο του ΕΟΠΥΥ στο Ρεντη μεσα απο συμφωνια με τα ΕΛΤΑ για οσους ασθενεις το επιθυμουν?????

Αυτο που ετοιμαζουμε την επεκταση του σε ολα τα φαρμακεια του εοπυυ στη χωρα????

( και μαλιστα με δωρεαν αποστολη στους ασθενεις κατα την πληρη εφαρμογη, καθως με την κεντρικη προμηθεια των φαρμακων απο μια αποθηκη του εοπυυ και την ταχυδρομικη αποστολη θα υπαρξει οικονομια κλιμακος που θα επιτρεψει αυτη την παροχη)

Δεν ειστε μονο απελπισμενοι, ειστε και αντιγραφεας !!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ…δε θα χρειαστει να κουραστειτε, ΘΑ ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ….. (οτι κι αν “μετραει” το ΠΑΜΑΚ)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1971462543097217&id=100007004708966&pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter