Πολάκης προς Μπάμπη: Πόσο ρόμπες ξεκούμπωτες μπορείτε να γίνετε; (Photo)

Πολάκης προς Μπάμπη: Πόσο ρόμπες ξεκούμπωτες μπορείτε να γίνετε; (Photo)

Αγανάκτηση αλλά και διακωμώδηση της ΝΔ χαρακτηρίζουν την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την… «υπόθεση» με τον χασισοκαπνό στο Μαξίμου, όπως είχε πει στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στον Άρη Πορτοσάλτε.

Η φαιδρότητα της υπόθεσης μάλιστα πήρε άλλες διαστάσεις όταν ο πταισματοδίκης κάλεσε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για προκαταρκτική εξέταση!

Ο κ. Πολάκης με την ανάρτησή του στο Facebook, «στολίζει» κατάλληλα τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και δημοσιεύει και μια… αποκλειστική φωτογραφία από το Μέγαρο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ…

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Προς “έγκριτο αναλυτή”, οσφυοκάμπτη δημοσιογράφο, λαγό της δανειοδότησης του Λάτση για το ελληνικό και του ξεπουλήματος της ΕΥΔΑΠ, έμμισθο του Δ.Ν.Τ και εσχάτως “χασισοκυνηγό του Μαξιμου” ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

Για να μην κουράζεσαι στην έρευνα στις γλάστρες του Μαξίμου σου στέλνω μοναδική φωτογραφία -πειστήριο της αλήθειας του ρεπορτάζ σου… Περιμένω ως καλός πολίτης και Κυρ -Παντελής να την παραδώσεις αυτοπροσώπως στον ανακριτή της προκαταρκτικής ……

ΥΓ. Πόσο ρόμπες ξεκούμπωτες μπορεί να γίνετε τελικά στην απελπισμένη προσπάθεια να σας δώσουν ένα κόκκαλο τα αφεντικά σας…»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2397791487130985&set=a.1386435318266612&type=3&theater

Διαβάστε επίσης: 

Κυβέρνηση ΝΔ: Από τη σοβαρότητα στη γελοιότητα… ένα τρίφυλλο δρόμος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter