Πολάκης προς Πέτσα: Η πραγματικότητα θα σαρώσει όλη την εικονική πραγματικότητα των παπαγάλων

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω και ο Παύλος Πολάκης θυμίζει (ξανά) στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που ετοιμάζεται να ξαναδώσει πακτωλό χρημάτων προς τα ΜΜΕ για μηνύματα δημόσιας υγείας, πως αυτά προβάλλονται δωρεάν.

Του σημειώνει μάλιστα πως μόνον η παραγωγή τους πληρώνεται.

Και ερωτά:

«Άρα, γιατί θέλετε να ξαναταΐσετε τα ΜΜΕ με δεύτερη «λίστα Πέτσα» της ντροπής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος με την τροπολογία που φέρνετε;;;»

Για να δώσει ο ίδιος την απάντηση:

«ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Η πραγματικότητα θα ΣΑΡΩΣΕΙ όλη την εικονική πραγματικότητα των παπαγάλων των ΜΜΕ!!! Εδώ θα είμαστε....»

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook:

Προς ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΣΑ!!

Σας έχει πει κανείς πως τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ;;;;;;

Αν χρειαστεί ενημέρωση για τη δεύτερη φάση της πανδημιας που είναι σε εξέλιξη ΟΛΑ τα ΜΜΕ (έντυπα, διαδικτυακά, τηλεοπτικα) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να τα προβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ και σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης για λόγους ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ !!

Μόνο το κόστος παραγωγής των μηνυμάτων μπορεί να πληρωθεί!!!

Άρα, γιατί θέλετε να ξαναταΐσετε τα ΜΜΕ με δεύτερη «λίστα Πέτσα» της ντροπής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος με την τροπολογία που φέρνετε;;;

Η απάντηση είναι γνωστή :ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ την καταστροφική σας διαχείριση και στην πανδημία και στην οικονομία και στα εθνικά!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Η πραγματικότητα θα ΣΑΡΩΣΕΙ όλη την εικονική πραγματικότητα των παπαγάλων των ΜΜΕ!!! Εδώ θα είμαστε....

Προς ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΣΑ!! Σας έχει πει κανείς πως τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΑ...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Freitag, 25. September 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.