Πολάκης προς Σημίτη: «Κρύψου σε καμιά τρύπα… έδωσες τον Οτσαλάν στους Τούρκους, έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο»!

Πολάκης προς Σημίτη: «Κρύψου σε καμιά τρύπα… έδωσες τον Οτσαλάν στους Τούρκους, έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο»!

Με μια σκληρή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στρέφεται κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με αφορμή το άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Τα Νέα”.

Ο κ. Πολάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: 

«ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου “γκριζαριστηκαν”τα ΙΜΙΑ εσύ ΕΔΩΣΕΣ τον Οτσαλάν στους Τούρκους ,Εσύ έκανες “νόμο κίνησης”της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα ,Εσύ άφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο ,εσύ έστησες το πάρτι των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπουλου,από σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτι με τη φαρμακευτική δαπάνη !!!

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ;;;;;

Ο “εκσυγχρονισμός” σου ήταν σάπιος και οδήγησε ,μαζί με αυτά που έκανε ο Καραμανλής μετά στη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της χώρας !

Τι θέλεις Να θυμίσεις στο Κυριακο Μητσοτακη πως επί των ημερών σου διορίστηκε μέσω Καρατζα στην εθνική τράπεζα ,για να βάλεις υποψηφιότητα για πρόεδρος;;;

ΑΕΙ πιες το τσάι σου ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ….»

Διαβάστε σχετικά: Ο Μαρινάκης χτυπά τον Κ. Καραμανλή με επιλογή τίτλου στο άρθρο Σημίτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter