Πολάκης προς Τσιόδρα και Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Πώς ανέχεστε να σας εξευτελίζει ένας που πουλούσε νανογιλέκα;

Πολάκης προς Τσιόδρα και Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Πώς ανέχεστε να σας εξευτελίζει ένας που πουλούσε νανογιλέκα;

Ερώτημα προς τον Σωτήρη Τσιόδρα και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων απηύθυνε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις δηλώσεις Γεωργιάδη για τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες προκάλεσαν σάλο.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας και τα μέλη της Επιτροπής μπαίνουν στο «στόχαστρο» του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διερωτάται πώς εκείνοι ανέχονται τις δηλώσεις Γεωργιάδη και δεν αντιδρούν.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης καλεί τους λοιμωξιολόγους να φέρουν στο «φως» τα πρακτικά της Επιτροπής σχετικά με τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το άνοιγμα του τουρισμού, των σχολείων και των αθλητικών χώρων.

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνης ξεμπροστιάζει Μητσοτάκη για τα ψέματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας! (Video)

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ήθελα και να ‘ξερα κύριε Τσιοδρα μου και λοιποί της επιστημονικής επιτροπής των λοιμωξιολογων…Πως ΑΝΕΧΕΣΤΕ να σας εξευτελίζει με τέτοιο τρόπο ένας που πούλαγε νανογιλεκα και να μην ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ;;;; Ή το εισηγηθήκατε (όπως λέει ο Γεωργιάδης) και σας έγραψαν λόγω αντιδράσεων από την εκκλησία οπότε πρέπει να μιλήσετε, ή δεν το εισηγηθήκατε (όπως λέει ο Μητσοτάκης) οπότε πάλι πρέπει να μιλήσετε για να δικαιολογήσετε το ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη!! ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter