Απάντηση στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Πολάκης: Προσπαθούν να μας απαγορεύσουν να κυβερνήσουμε

"Είναι η πρώτη φορά που η δικαστική εξουσία προσπαθεί να απαγορεύσει στην εκτελεστική να κυβερνήσει" δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

«Αν είναι επιστήμη ότι πρέπει να δουλεύεις και να μην σε πληρώνει ο εργοδότης σου, τότε πήγαμε σε άλλα πανεπιστήμια» σχολιάζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφορικά με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για συγκεκριμένα ζητήματα και τη χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για «κλιμακούμενη επίθεση της εκτελεστικής κατά της δικαστικής εξουσίας»

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «κλιμακούμενη επίθεση της εκτελεστικής κατά της δικαστικής εξουσίας».

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημειώνει:

«Αν είναι επιστήμη ότι πρέπει να δουλεύεις και να μην σε πληρώνει ο εργοδότης σου, τότε πήγαμε σε άλλα πανεπιστήμια. Αντιγυρίζω: είναι η πρώτη φορά που η δικαστική εξουσία προσπαθεί να απαγορεύσει στην εκτελεστική να κυβερνήσει φέρνοντας ως παράδειγμα τις τηλεοπτικές άδειες, τα ιδιωτικά συνεργεία (στην καθαριότητα) τους φοροφυγάδες, τις λίστες και τους συμβασιούχους.

» Η κυβέρνηση δεν χρειάζεται πιστοποιητικά διαφάνειας και καθαρότητας μέσω της κριτικής μας προς τις αποφάσεις σας. Κριτήριο είναι το πως ζούμε και το πως κυβερνάμε. Εσείς δεν ξέρατε και δεν ακούγατε όπως λέει ο Παπαγγελόπουλος (πρώην συνάδελφος σας) και εσείς δεν θέλετε να καταθέσετε Πόθεν Έσχες. Εμείς καταθέσαμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.