Πολάκης σε Κυμπουρόπουλο: «Χάρη» ή «επίδομα» το «όχι» στο ψήφισμα κατά Μπολσονάρου;

Πολάκης σε Κυμπουρόπουλο: «Χάρη» ή «επίδομα» το «όχι» στο ψήφισμα κατά Μπολσονάρου;

Πολλές αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο έχει προκαλέσει το χθεσινό «όχι» των ευρωβουλευτών της ΝΔ αλλά και γενικότερα της Δεξιάς και Ακροδεξιάς στο Ευρωκοινοβούλιο σε ψήφισμα κατά του Μπολσονάρου.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος αν και προερχόμενος από τους Οικολόγους-Πράσινους, επέλεξε να «ξεχάσει» το οικολογικό παρελθόν του και να καταψηφίσει κι αυτός το ψήφισμα που πρότειναν Αριστερά και Πράσινοι, με τη στήριξη των Σοσιαλιστών, προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό πρόεδρο της Βραζιλίας, μετά την οικολογική καταστροφή στον Αμαζόνιο.

Από την πλευρά του, το ίδιο ερώτημα εκφράζει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Πάυλος Πολάκης γράφει:

«ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!!! ΥΓ.1 εγω όμως καπνίζω ΥΓ 2 Η μη ψήφιση απο μεριάς σου κύριε Κυμπουρόπουλε του ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου , για την καταστροφή στον Αμαζόνιο (παρά το Οικολογικό πολιτικό σου παρελθόν ) θεωρείται “ΧΑΡΗ” προς το Μπολσοναρο ή “ΕΠΙΔΟΜΑ” προς την ευρωπαϊκή Ακροδεξιά;;;;; Γιατι η πυρπόληση του δάσους του Αμαζονιου σίγουρα δεν ειναι ” ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ”στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους…..»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2382570838653050&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter