Πολάκης: Σε λειτουργία μονάδα τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο της Νάξου

Πολάκης: Σε λειτουργία μονάδα τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο της Νάξου

Με το γνωστό «καυστικό» του τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανακοινώνει μέσω Facebook ότι ξεκίνησε η λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο της Νάξου

Όπως γράφει ο ίδιος (επειδή στα κανάλια δεν το ακούσατε…):

Πάρτε και ένα τελευταίο γιατί ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ !!!!!(στα κανάλια δεν τ ακούσατε, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ!!!)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

ΘΕΜΑ: << ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ>>

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 11/8/2017 ξεκίνησε την λειτουργία της η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο μας.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού θα εξυπηρετήσει σταδιακά όλα τα τακτικά περιστατικά μονίμων κατοίκων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και θα έχει τη δυνατότητα κάλυψης επειγόντων περιστατικών.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1938429873067151&id=100007004708966&pnref=story

Περισσότερα:

Πρόκειται για ένα «όνειρο δεκαετιών», όπως γράφει το naxostimes.gr, «αφού την Παρασκευή ξεκίνησε επιτέλους τη λειτουργία της η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο του νησιού!»

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

« Όπως αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού θα εξυπηρετήσει σταδιακά όλα τα τακτικά περιστατικά μονίμων κατοίκων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και θα έχει τη δυνατότητα κάλυψης και επειγόντων περιστατικών.

Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του τον Ιούλιο στο naxostimes.gr ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός είχε προαναγγείλει τη λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Νάξου σημειώνοντας ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων και του δεύτερου νεφρολόγου ανοίγει ο δρόμος λειτουργίας της μονάδας.

“Αυτή τη στιγμή είναι εξασφαλισμένες επίσης και τέσσερις νοσηλεύτριες, οι δύο μάλιστα με πολύχρονη πείρα στον τομέα αυτό. Η εταιρεία που έχει προμηθεύσει τα μηχανήματα έχει κάνει ήδη από το χειμώνα το service που απαιτείται ενώ, όταν η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ξεκινήσει τη λειτουργία της θα βρίσκονται ήδη στο νοσοκομείο τεχνικοί της εταιρείας για να παρακολουθήσουν τα μηχανήματα εν ώρα χρήσης» σημείωσε ο κ. Μανιός.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter