Πολάκης σε Στουρνάρα: Μόνο για το δικό μου δάνειο σε τσίμπησε μύγα τώρα που είναι τα αντανακλαστικά σου;

Πολάκης σε Στουρνάρα: Μόνο για το δικό μου δάνειο σε τσίμπησε μύγα τώρα που είναι τα αντανακλαστικά σου;

Άστραψε και βρόντηξε για ακόμα μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook απευθυνόμενος στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. 

Ο κ. Πολάκης επισημαίνει πως ο επικεφαλής της ΤτΕ δεν έχει αντιδράσει ακόμα σχετικά με τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Πάσχα ο οποίος έλαβε ενδοϋπηρεσιακά (θαλασσο)δάνεια άνω των 800.000 ευρώ, το 2007, από την Εθνική Τράπεζα χωρίς να καταβάλλει κάποιο χρηματικό ποσό.

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός, σχολίασε πως για το δικό του δάνειο ο κ. Στουρνάρας μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα έσπευσε να ασχοληθεί και να βάλει το θέμα «στην κρεατομηχανή της δυσφήμισης» προκειμένου να καλύψει «το θέμα της χρηματοδότησης από οφσορ με 800.000 ευρώ της Μαρέβας Μητσοτακη και με 1,8 εκατομ του πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ». 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Στουρναρα Καλήμερα!!!

Ακόμα να απαντήσεις για τον ΠΑΣΧΑ;;;;

Για τη σύζυγο σου όμως, είχες χρησιμοποιήσει το μηχανισμό της Τράπεζας της Ελλάδας να απαντήσει!!!

Τελικά οι δυο υπαρχηγοί σου στην τράπεζα είναι με κακουργηματικές διώξεις (ΠΑΣΧΑΣ ,ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ)

Που είναι τα αντανακλαστικά σου να τους ελέγξεις;; Μονό σε μένα σε τσίμπησε μύγα όταν με τον Πανταλάκη και το πρώτο ΦΛΕΜΑ βγάλατε το θέμα του δανείου μου στην κρεατομηχανή της δυσφήμισης για να καλύψετε το θέμα της χρηματοδότησης από οφσορ με 800.000 ευρώ της Μαρεβας Μητσοτακη και με 1,8 εκατομ του πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2270131723230296&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter