Πολάκης σε Χρυσοχοΐδη: Αποπέμψτε τώρα την κ. Νικολάου, διαφορετικά είστε συνένοχοι (Video)

Πολάκης σε Χρυσοχοΐδη: Αποπέμψτε τώρα την κ. Νικολάου, διαφορετικά είστε συνένοχοι (Video)

Σε νέα του παρέμβαση στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης τη Δευτέρα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προχώρησε σε νέες καταγγελίες κατά της Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

«Όσα κάνει η κα. Νικολάου είναι απαράδεκτα, είναι σαφές ότι υπάρχει χρηματισμός και παίρνω πλήρως την ευθύνη αυτών που λέω, θα το ξανα-αποδείξω και περιμένω να πάρετε μέτρα. Αν δεν πάρετε μέτρα, εσείς ως υπουργός και η κυβέρνηση συνολικά, σημαίνει ότι καλύπτετε διασπάθιση δημόσιου χρήματος», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στη συνέχεια, ο Π. Πολάκης κατέθεσε στην επιτροπή τις επίμαχες συμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο insidestory.gr, και σύμφωνα με το οποίο στις 25/11 η κ. Νικολάου υπέγραψε την προμήθεια 9.240 rapid test, προς 15€ το ένα, χωρίς ΦΠΑ και συνολικό τίμημα 138.600€.

O Παύλος Πολάκης ζήτησε από τον υπουργό να αποπέμψει τώρα την κα. Νικολάου, δηλώνοντας ότι «διαφορετικά είστε συνένοχοι και καλύπτετε διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Η κα. Νικολάου που έχετε βάλει Γ.Γ. Αντεγκληματικής πολιτικής και που με το νομοσχέδιο που φέρνετε σήμερα εξελίσσεται σε υπερυπουργό, δεν μπορεί να διευθύνει τη σωφρονιστική πολιτική της χώρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter