Μετά την εμπλοκή με την Εισαγγελία Διαφθοράς

Πολάκης: Στη διάθεση της Εξεταστικής για να «τρέξει» η διερεύνηση του σκανδάλου ΚΕΕΛΠΝΟ

Μετά την άκαρπη συνάντηση του κλιμακίου της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, θέση για το ζήτημα παίρνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με σκοπό να προσπεραστούν τα εμπόδια που προέκυψαν.

Σε ερώτηση που θέσαμε στον Παύλο Πολάκη στη Βουλή σχετικά με το τι μπορεί γίνει μετά τη μη διαβίβαση περαιτέρω στοιχείων από την κ. Τουλουπάκη στην Εξεταστική Επιτροπή για το πολυδαίδαλο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε πως «υπάρχει κι άλλο μονοπάτι».

Όταν ζητήσαμε από τον κ. Πολάκη να μας εξηγήσει τι εννοεί, εκείνος αποκρίθηκε πως αφού τα στοιχεία δεν μπορούν να δοθούν στην Εξεταστική Επιτροπή μέσω της Εισαγγελίας λόγω του ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, τότε μπορεί να κληθεί στην Εξεταστική Επιτροπή για να τα καταθέσει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως πληροφορίες θέλουν τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητούν την αναστολή της διερεύνησης της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τα στοιχεία που ήδη έχουν φτάσει στη Βουλή και αφορούν κυρίως δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του Άδωνη Γεωργιάδη. Ως εκ τούτου, η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη ίσως δώσει τη λύση για να προσπεραστούν τα προσκόμματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα ως προς τη διερεύνηση της υπόθεσης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.