Τι έγραψε στο Facebook

Πολάκης: Στο συλλαλητήριο τον τόνο έδωσαν οι νοσταλγοί της χούντας - Η ΝΔ και η ...σοβαρή ακροδεξιά

Με μια εκτενή ανάρτηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κάνει μια πολιτική αποτίμηση του χθεσινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη. Αναφέρεται στο πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδαύλισε την διοργάνωση ελλείψει πολιτικών καυσίμων και επιτέθηκε στα ακροδεξιά στοιχεία που, όπως αναφέρε, έδωσαν τον τόνο της εκδήλωσης. 

Δείτε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη: 

Τωρα που καθίζει ο κουρνιαχτός μερικές ψύχραιμες εκτιμήσεις1)Το συλλαλητήριο είχε κόσμο (ανάμεσα 90-100 χιλιάδες) που προφανώς δεν είχε καμιά σχέση με τα συλλαλητήρια του 1992 που είχαν προσεγγίσει τις 500.000 2) συμμετείχε ΚΑΙ κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός ,αλλά τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βεβαία η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια "σοβαρή Ακροδεξιά "με Φαήλους, Σαμαράδες, Γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου "ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις " με μια λογική τύπου "που είναι ένας λοχίας να μας σώσει "3) ΟΛΟ αυτό υποδαυλίστηκε σιωπηρά η φανερά από τη στάση του Μητσοτάκη που έχοντας ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει από το πηγάδι των μνημονίων ενέταξε τη ιστορία της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε "ατύχημα " στην κυβερνητική πλειοψηφία.4) Για να μην ξεχνιόμαστε ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ηταν ο γερό Καραμανλής ,ο πρώτος που υπεγραψε την αναγνώριση ως υπουργός εξωτερικών ήταν ο Σαμαράς ,ο πρώτος που μίλησε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης .5) Η ελληνική κυβέρνηση θα ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο "αλυτρωτισμού " .Η αριστερά ΕΙΝΑΙ πατριωτική δύναμη και το έχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδώ και πολλές δεκαετίες

6) ΟΛΑ κρίνονται και ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ στο κοινωνικό ζήτημα ,στους όρους ζωής της εργαζόμενης πλειοψηφίας σε μια ΕΛΛΑΔΑ που θα έχει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, θα έχει σχέσεις καλής γειτονίας και οικονομικής συνεργασίας με τα κράτη που συνορεύει .7)Χρειάζεται ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε όλον τον μειοψηφικό συρφετό της Ακροδεξιάς, του φασισμού ,του σκοταδισμού και των νοσταλγών των Ναζί που νομίζουν πως πατώντας στα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού και μετατρέποντας τα σε σκληρά εθνικιστικά θα αποκτήσουν ευρύτερα ακροατήρια. Αυτή η χώρα πλήρωσε πολλά σε αυτή την κατεύθυνση ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!!!

Τωρα που καθίζει ο κουρνιαχτός μερικές ψύχραιμες εκτιμήσεις 1)Το συλλαλητήριο ειχε κόσμο (αναμεςα 90-100 χιλιάδες) που π...

Posted by Παυλος Πολακης on Sonntag, 21. Januar 2018
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.