Πολάκης: «Τώρα που θρηνήσαμε 5.300 νεκρούς “ήρθε ο νους στην κεφαλή” μερικών μερικών…»

Πολάκης: «Τώρα που θρηνήσαμε 5.300 νεκρούς “ήρθε ο νους στην κεφαλή” μερικών μερικών…»

Για την αναγκαιότητα εισαγωγής συγκεκριμένων φαρμάκων που καταπολεμούν τον κορονοϊό κάνει για άλλη μια φορά λόγο ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως «τώρα που θρηνήσαμε 5.300 νεκρους, που φαίνεται πως ο εμβολιασμός θα καθυστερήσει και εν όψη «τρίτου κύματος» φαίνεται πως «ήρθε ο νους στην κεφαλή» μερικών μερικών»…

Μάλιστα όπως γράφει χαρακτηριστικά, “όταν τα έλεγα εδώ και δύο μήνες δεχόμουν επιθέσεις και από καθηγητές”.  

Αναφερόμενος στον Ηλία Μόσιαλο, σημειώνει: «Κρατάω την αποδοχή “μέχρι την ολοκλήρωση του εμβολιασμού χρειαζόμαστε φάρμακα”…».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«ΟΤΑΝ ΤΑΛΕΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ,δεχόμουν επιθέσεις και από καθηγητές .

Κρατάω την αποδοχή «μέχρι την ολοκλήρωση του εμβολιασμού χρειαζόμαστε φάρμακα» από το Μόσιαλο .

Του συμπληρώνω πως εκτός από αυτά που αναφέρει στην ανάρτηση του και τα οποία είναι στη φάση 2 των Μελετών ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ 3 .

Το ένα μάλιστα η βαμλαμινιβαμπη της Lilly έχει πάρει έκτακτη έγκριση από τον FDA από τις 9 Νοεμβρίου!

Το άλλο, ο συνδυασμός δυο αντισωμάτων της REGENERON δοκιμάζεται και σε νοσοκομεία στην Ελλάδα στα πλαίσια της διεθνούς πολυκεντρικής μελέτης που γίνεται !

ΕΠΙΣΗΣ πάλι εκτός από αυτά που αναφέρει υπάρχει ο συνδυασμός βαρισιτινιμπης-ρεμντεσιβιρης που και αυτός ο συνδυασμός ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ FDA το Νοεμβριο και δίνεται στις βαρειες περιπτώσεις!(η βαρισιτινιμπη υπάρχει στην Ελλάδα αλλά με χρήση για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα)

ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΒΑΜΛΑΜΙΝΙΒΑΜΠΗ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΣΩ Ε.Ο.Φ ΚΑΙ IΦΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΙΣΙΤΙΝΙΜΠΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ !!

Τώρα που θρηνήσαμε 5.300 νεκρους,που φαίνεται πως ο εμβολιασμός θα καθυστερήσει και εν όψη «τρίτου κύματος» φαίνεται πως «ήρθε ο νους στην κεφαλή» μερικών μερικών …..(αλλά όχι σε όλους…..)

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….. όπως είπες κύριε Μόσιαλε στην πρώτη σου ανάρτηση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter