Πολάκης: Ξαναβγήκε από τη φωλιά του ο Σημίτης για να στηρίξει τον Μητσοτάκη

Πολάκης: Ξαναβγήκε από τη φωλιά του ο Σημίτης για να στηρίξει τον Μητσοτάκη

Επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στα «Νέα», με τον οποίο κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανεύθυνη αντιπολίτευση.

Στην ανάρτηση του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης γράφει: «Δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές σου Κώστα Σημίτη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του έχει ως εξής:

ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ από τη φωλιά του ο Σημίτης για να στηρίξει το Μητσοτάκη !!!

Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως το προξενιό του «εκσυγχρονισμού» (που ήταν η αρχή του τέλους του ΠΑΣΟΚ ) με το σύστημα Μητσοτακη εντος ΝΔ, είναι πολύ βαθύ, έχει χτιστεί με υλικούς ορους συμφερόντων συγκεκριμένων Οικονομικων κέντρων και βέβαια είναι το επιτελείο που μέσα από την παρακυβέρνηση Μαξίμου του «επιτελικού κρατους» του Κυριακου κυβερνα και σήμερα ξανά τη χώρα!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ!

Τη διάχυση του εκμαυλισμού και της διαφθοράς που επι των ημερών σου έγινε νόμος κίνησης της κοινωνίας ,τη διαπλοκή που δημιούργησες και γιγάντωσες και χρεωκόπησε τη χώρα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

Αν θέλεις να παίξεις εσυ σήμερα το ρόλο του «προξενητή» Καρατζα ,διοικητή της Εθνικης τραπεζας της περιόδου της πρωθυπουργίας σου,για νέες κυβερνητικές λύσεις τώρα που σκοτεινιάζει η λάμψη των Μωυσυδων ,στο λέω καθαρά: ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ,όσο και αν σε προβάλλει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ πέρα από αυτούς που χρόνια ταϊζετε και κατοικοεδρεύουν Κολωνάκι και Κεφαλάρι μεριά!!

Η ιστορία ΔΕΝ ξαναγράφεται με τα ίδια φτηνά δικά σου υλικά ,ειδικά τώρα που η εποχή ζητάει απαντήσεις πέρα από τα όρια της «αναπτυξης με το δανεισμό του φθηνού ευρώ» και των «μεγάλων έργων της Ολυμπιάδας» που τα φάγανε οι τσιμενταδες και οι σιδεράδες του «εθνικού κορμού» και σήμερα στέκουν όλα ερείπια ..

Ο εκσυγχρονισμός σας ήταν σύμφυτος με τη διαφθορά γέννησε τα τέρατα της Νοβαρτις του ΚΕΕΛΠΝΟ,του χρηματιστηρίου,τα δάνεια χωρίς μέτρο και αύριο,η «ανάπτυξη» σας ήταν για τους λίγους που τρώγανε το τραπέζι και ρίχναν ψίχουλα από το μαύρο χρήμα στο πόπολο, ήταν για το παρασιτικό μεταπρατικό κεφάλαιο των μεσαζόντων και εισαγωγέων που κατέστρεψαν την πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση της Ελλάδας, ήταν αυτή που γέννησε τους νεόπλουτους της μεζονέτας από τα ανώτερα στελέχη του δημοσίου και του ιδιωτικού τομεα που που έτρωγαν μέρος από τις μίζες!!

Η Αριστερά του σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, -που ΑΝΕΤΑΞΕ τη χώρα από τα μνημόνια της χρεοκοπίας που εσείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, Καραμανλής, Σαμαράς,Μητσοτάκης )

μας ρίξατε και μας κατακρεουργήσατε το 2010-14

-που έχει πια την εμπειρία της διακυβέρνησης της χώρας

– που έχει και τη θέληση και τη συγκρότηση και τους άξιους και τους τίμιους και τους αποφασισμένους

Θα καλέσει σύντομα το λαό να στηρίξει ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ανασυγκρότησης των παραγωγικών δυνάμεων της Ελλάδας με ορίζοντα για τα επόμενα 20 χρόνια. Με δημοκρατία, με αλληλεγγύη,με κοινωνικό κράτος ,με άλλο κοινωνικό συμβόλαιο αμοιβης και προστασιας της εργασιας, με αναδιανομή του πλούτου υπέρ των μικρομεσαίων ,της αγροτιας ,της νεας μορφωμενης γενιας και όχι των 100 οικογενειών που της πίνουν το αίμα εδώ και 70 χρόνια !

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΡΟΛΟ !! Γι αυτό σκέψου τι έκανες και γράψε κάνα βιβλίο καθώς θα μετανιώνεις….Αλλά μέχρι εκεί!

Και να το ξερεις: Η δεύτερη φορά θάναι αλλιώς ….και στις τράπεζες και στην τιμωρία των ενόχων

Όχι και οτι πέσαμε από τα σύννεφα πάντως, αφού είναι γνωστή η σύμπλευση – για πολλούς ακόμα και εντός των τειχών της γαλάζιας παράταξης _ ακόμα και η άτυπη συγκυβερνη…

ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ από τη φωλιά του ο Σημιτης για να στηρίξει το Μητσοτακη !!!_x000D_
Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως το προξενιό…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter