Πολάκης: Άκου Θανάση Πλεύρη και δώσε αμέσως εντολή για δωρεάν μοριακά τεστ

Πολάκης: Άκου Θανάση Πλεύρη και δώσε αμέσως εντολή για δωρεάν μοριακά τεστ

Σοβαρή καταγγελία από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη μέσω ανάρτησης στο facebook, ενώ ζητά από τον υπουργό Υγείας να δώσει αμέσως εντολή να κάνουν δωρεάν μοριακά τεστ σε όσους πηγαίνουν στο νοσοκομείο με συμπτώματα covid.

Όπως αναφέρει, η μητέρα του, 83ών χρόνων, διπλά εμβολιασμένη, με συμπτώματα κορονοϊού και υποκείμενα νοσήματα και αρνητικό ράπιντ τεστ περιμένει μαζί με άλλους 35 πολίτες έξω από το νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με όσα λένε από το νοσοκομείο  -όπως αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας- με απόφαση και υπογραφή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη μόνον όσοι είναι για εισαγωγή μπορούν να κάνουν μοριακό τεστ στο νοσοκομείο, ενώ τα ιδιωτικά κέντρα έχουν κλείσει από τις δύο το μεσημέρι.

Παράλληλα καλεί τον υπουργό Υγείας να πάρει αμέσως πίσω την εγκύκλιο και να δώσει εντολή για δωρεάν μοριακά τεστ σε όσους πηγαίνουν στο νοσοκομείο με συμπτώματα covid.

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!!
Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 χρόνων,δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κοβιντ και υποκείμενα νοσήματα, με αρνητικό ραπιντ, είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομειου Ρεθυμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!
Από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!!
Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!
ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!
Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!
ΥΓ στη φωτογραφία αυτό που δείχνει ο φύλακας του νοσοκομειου Ρεθυμνου στους ασθενείς που αναζητούν βοήθεια ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!
ΕΛΕΕΙΝΕ ΞΑΝΑ!!!
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter