Πολάκης: Αυτή η οικογένεια λειτουργεί ως «οικονομική ακρίδα» στον δημόσιο κορβανά

Πολάκης: Αυτή η οικογένεια λειτουργεί ως «οικονομική ακρίδα» στον δημόσιο κορβανά

«Αυτή η οικογένεια λειτουργεί ως οικονομική ακρίδα στο δημόσιο κορβανά εξυπηρετώντας πάντα ένα στενό κύκλο επιχειρηματιών έχοντας βέβαια «παράπλευρα οφέλη», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Παύλος Πολάκης με αφορμή πρωτοσέλιδα και αποσπάσματα εφημερίδων της περιόδου 1990-1993 επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που έλαβε από σύντροφό του στην Ο.Μ Αποκορωνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Δείτε τα και θα πάθετε το deja vu που έπαθα κι εγώ κάνοντας τη σύγκριση με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που κάνει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ την τριετία 2019-2022!!», γράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Είναι εντυπωσιακό: Αυτή η οικογένεια λειτουργεί ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ στο δημόσιο κορβανα εξυπηρετώντας πάντα ένα στενό κύκλο επιχειρηματιών έχοντας βέβαια «παράπλευρα οφέλη». Ρουσφέτια ,διορισμοί, βασιλιάδες, μίζες, χρέη, έλεγχος δικαιοσύνης κλπ κλπ

Καταλήγοντας ο Π. Πολάκης τονίζει:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟ 2019!
Υγ Τουλάχιστον τότε υπήρχε τύπος που τα απεκάλυπτε .Σήμερα τα ΜΜΕ χωνεύουν το ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ του Πετσοταισματος και λιβανίζουν !!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ!
Για όσους δεν κατάλαβαν το deja vu
«Προμνησια ονομάζεται η αίσθηση που έχει κάποιος ότι μία κατάσταση που βιώνει στο παρόν έχει επαναληφθεί ακριβώς στο παρελθόν. Συχνότερα χρησιμοποιείται ο όρος déjà vu (ντεζά βου) που στη γαλλική γλώσσα σημαίνει “ήδη ιδωμένο”.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter