Πολάκης: «Έφαγε η φακή το λάδι» με τα προγράμματα επιστρεπτέας προκαταβολής

Πολάκης: «Έφαγε η φακή το λάδι» με τα προγράμματα επιστρεπτέας προκαταβολής

Με νέα του ανάρτηση, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο «φαγοπότι» που είχε στηθεί με τα προγράμματα επιστρεπτέας προκαταβολής.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης σημείωσε ότι το θέμα που προέκυψε είναι τεράστιο και πως μπροστά στην υπόθεση, τα υπόλοιπα σκάνδαλα ωχριούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΕΦΑΓΕ Η ΦΑΚΗ ΤΟ ΛΑΔΙ!!!!

Αυτά που σας φώναζα 2,5 μήνες τώρα, για το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έγινε με τα προγράμματα επιστρεπτεας τα πήρατε χαμπάρι τώρα;;;;;

Με αφορμή το Φουρθιωτη που ακόμα να απαντήσει το Υπ Οικονομικων και η ΑΑΔΕ ποσά πήρε, ανέδειξα το θέμα που στήθηκε το γλέντι με τις τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις για το 2019 που έκαναν πολλά λαμόγια,σε συνεργασία με λογιστές και αξιοποιώντας την τρύπα που δημιουργούσε στο σύστημα, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να γίνουν δεκτές αυτές οι δηλώσεις!!!!!

Και ρωτώ:

1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ προς το δημόσιο για αυτούς που υπέγραψαν τις υπουργικές αποφάσεις στα πρώτα προγράμματα επιστρεπτεας μέχρι την 6η ,να γίνονται δεκτές τροποποιητικές δηλώσεις για εισοδήματα του 2019, που «ξεχάστηκε να δηλωθούν» ώστε να δικαιολογείται μείωση τζιρου το 2020 και να πάρουν ένα σκασμό λεφτά από τις επιστρεπτεες τα λαμόγια;;;;

2) Πως θα τα πάρετε πίσω αυτά τα λεφτά;;;

3) Οι τίμιοι επιχειρηματίες που πραγματικά δούλευαν και δεν έκαναν τετοιες λουμπινιες ,βρέθηκαν να παίρνουν ίσα ίσα κάποια από τα πάγια!

4) Οι λογιστές που συμμετείχαν στην κομπίνα δεν θα έχουν καμία ευθύνη;;;

5) Πόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;;

6) Οι οικονομικοί συντάκτες τόσων ΜΜΕ, δεν πήραν χαμπάρι τίποτα;;;;

Είναι τεράστιο θέμα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΨΗΛΑ !!! Το σκοιλ Ελλικικου,οι αναθεσεις της Νικολαου του Μηταράκη, του Πιερρακακη, τα σελφ τεστ κλπ κλπ είναι παιδικά παιχνίδια ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ, κύριε ΠΙΤΣΙΛΗ, κύριε ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ και κύριε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter