Πολάκης: Εγκληματική καθυστέρηση με μονοκλωνικά, χάθηκαν χιλιάδες άνθρωποι άδικα

Πολάκης: Εγκληματική καθυστέρηση με μονοκλωνικά, χάθηκαν χιλιάδες άνθρωποι άδικα

«Ενώ το μονοκλωνικό της Glaxo και το χάπι της Pfizer καλύπτουν περίπου 90%, την Όμικρον, γιατί δεν κάνει η κυβέρνηση άμεσα κινήσεις να τα προμηθευτεί;», αναρωτιέται με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο Παύλος Πολάκης ο οποίος στηλιτεύει την επιμονή της κυβέρνησης να κάνει μόνο μια συζήτηση περί υποχρεωτικότητας του συγκεκριμένου εμβολίου (πριν μάλιστα βγει το τροποποιημένο για την Όμικρον.

Η ανάρτηση Πολάκη

ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ :
Περι ΟΜΙΚΡΟΝ ο λόγος …
Φωτο 1: στην Αγγλία σε 200.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα της παραλλαγης Όμικρον έχουν 815 εισαγωγές και 54 θανάτους
Φωτο 2-3:Στη Γερμανία ,που έχει ίδια εμβολιαστική κάλυψη με εμάς με βάση το εβδομαδιαίο δελτίο του αντίστοιχου ΕΟΔΥ αναφέρεται:
Στην αρχή λέει ότι ο κίνδυνος από την Covid 19 είναι πολύ υψηλός. Οι ανεμβολίαστοι έχουν πολύ υψηλό κίνδυνο, οι πλήρως εμβολιασμένοι υψηλό και οι τριπλά μέτριο. Η φωτό 3 αναφέρεται στην Όμικρον.
Μεταξύ 21.11.2021 και 27.12.2021 έχουν καταχωρηθεί επίσημα 10.443 κρούσματα με Ο. 6.788 είχαν από καθόλου έως ήπια συμπτώματα (καταρροή, πονόλαιμο κλπ), 124 νοσηλεύθηκαν και 4 πέθαναν.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,186 ασθενείς ήταν ανεμβολίαστοι, 4.020 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι εκ των οποίων οι 1.137 και με αναμνηστική.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΝΕΥΡΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΑΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ!!
Και συμπληρώνω το εξής:
Εφόσον:
1) η Όμικρον είναι σημαντικά ηπιότερη,
2) θα επικρατήσει πολύ σύντομα αν δεν έχει ήδη επικρατήσει
3)τα υπάρχοντα εμβόλια δεν προστατεύουν καθόλου από τη νόσηση και μετάδοση της Όμικρον και 4) προστατεύουν μόνο κατά 45% από τη βαρειά νόσηση -φωτό 4- κι αυτό για τις πρώτες 9-10 εβδομάδες (το ποσοστό αυτό αφορά στις νεαρές ηλικίες, στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες είναι σίγουρα μικρότερο όπως το ίδιο συμβαίνει και με τη Δέλτα),
ΤΟΤΕ,
5)ενώ το μονοκλωνικό της Glaxo και το χάπι της Pfizer καλύπτουν περίπου 90%, την Όμικρον, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ;;;;;
Αλλά επιμένει ΜΟΝΟ σε μια συζήτηση περί υποχρεωτικότητας του συγκεκριμένου εμβολίου (πριν μάλιστα βγει το τροποποιημένο για την Όμικρον);;;;;
Τη στιγμή μάλιστα που φάνηκε με τη διεύρυνση των κριτηρίων για τη λήψη μονοκλωνικων και τους ανθρωπους που σώθηκαν μετά τις φωνές που βάλαμε ,η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στη χρήση τους;;;Χάθηκαν χιλιαδες άνθρωποι ΑΔΙΚΑ!!
Αν αυτό είναι «επιστήμη» και σοβαρός υγειονομικός σχεδιασμός ….ε τότε εγώ είμαι αστροφυσικός και μελετώ τις μαύρες τρύπες του σύμπαντος!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,όχι από αυτούς που προσπαθούν να διασωθούν από τις ευθύνες τους για την καταστροφική διαχείριση της Πανδημιας στη χώρα μας με τους 20.700 θανάτους!!!(φωτο 5)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter