Πολάκης: «Φανάρι στην κερδοσκοπία ιδιωτικών συμφερόντων» τα επί πληρωμή τεστ

Πολάκης: «Φανάρι στην κερδοσκοπία ιδιωτικών συμφερόντων» τα επί πληρωμή τεστ

Επιρκιτικός απέναντι στους ισχυρισμούς του υπουργού ανάπτυξης αφενός, ότι τα pcr τεστ κοστολογούνται φθηνότερα των 60 ευρώ, αλλά και στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ αφετέρου, ήταν ο Παύλος Πολάκης σε σχέση με το επαναλαμβανόμενο ζήτημα του Σύριζα- ΠΣ για δωρεάν ελέγχους κατά του κορονοϊού.

Τονίζοντας ότι πρόκειται για επισημάνσεις που είχαν κατατεθεί ήδη από το 2020 από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ.Πολάκης επιμένει για τα δωρεάν για τους πολίτες τεστ, τονίζοντας ότι πρέπει να συνταγογραφούνται και τα μοριακά και τα ράπιντ, εξηγώντας τα κόστη για την κάθε περίπτωση.

Κάνοντας μνεία και στο γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στα χρήματα που εισπράττουν τα ιδιωτικά εργαστήρια σε σχέση με το εξωτερικό, αναγράφοντας το χαρακτηριστικό παράδειγμα της Κύπρου, όπου κοστολογούνται τα μοριακά τεστ 25 ευρώ αντί για 60 όπως στην Ελλάδα, ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί για κερδοσκοπία τον Άδωνη Γεωργιάδη, επισημαίνοντας ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν με τις διατιμήσεις σε αντισηπτικά και μάσκες.

Κριτική στην ίδια δημοσίευση, ασκείται και σε βάρος του κ. Ανδρουλάκη, τον οποίο κατηγορεί για υποκρισία αναφορικά με το γεγονός πως ενώ προφασίστηκε το συμφέρον των πολιτών, το κόμμα του δεν εισηγήθηκε δωρεάν ελέγχους, αλλά όρισε στα 7 ευρώ την μέγιστη τιμή των ράπιντ και στα 40 ευρώ των pcr τεστ.

Χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ως εξής:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter