Πολάκης για δίωξη Βαξεβάνη: «Όλη η σκευωρία που έστησαν εναντίον του θα πέσει στο κενό»

Πολάκης για δίωξη Βαξεβάνη: «Όλη η σκευωρία που έστησαν εναντίον του θα πέσει στο κενό»

«Θέατρο του παραλόγου να οδηγούνται στον ανακριτή ως κατηγορούμενοι οι δημοσιογράφοι που συνέβαλαν να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο» χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης για τη δίωξη του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

«Δεν πρόκειται να περπατήσει αυτή η ιστορία, είναι η αρχή του τέλους του κ. Μητσοτάκη και της ακροδεξιάς βράκας που κυβερνά τη χώρα» συμπληρώνει ο Παύλος Πολάκης που βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη εκφράζοντας τη στήριξη και την αλληλεγγύη του υπογραμμίζοντας πως όλη η σκευωρία που έστησαν εναντίον του δημοσιογράφου θα πέσει στο κενό.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Σήμερα είχαμε πολλά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων και πολύς κόσμος να συμπαρασταθούμε στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη τον οποίο η Μαξίμου Α.Ε του κ. Μητσοτάκη που κυβερνά δυστυχώς τη χώρα στήνει σκευωρία και τον παρουσιάζει κατηγορούμενο για το παγκόσμιο σκάνδαλο Novartis το οποίο ο Κώστας μαζί και με άλλους δημοσιογράφους όπως η Γιάννα Παπαδάκου συνέβαλε στην αποκάλυψή του και την τεράστια διασπάθιση  δημοσίου χρήματος που έγινε στην ελληνική κοινωνία και στα χρόνια της χρεοκοπίας μέσα από αυτό το σκάνδαλο. Όταν η Novartis πληρώνει στην Αμερική 350 εκατ. ευρώ γιατί χρημάτισε πολιτικούς και υπηρεσιακούς στην Ελλάδα, είναι το θέατρο του παραλόγου να οδηγούνται στον δικαστή, στον ανακριτή ως απολογούμενοι και κατηγορούμενοι, οι δημοσιογράφοι που συνέβαλαν να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο. Δεν πρόκειται να περπατήσει αυτή η ιστορία, είναι η αρχή του τέλους του κ. Μητσοτάκη και της ακροδεξιάς βράκας που κυβερνά τη χώρα. Αυτό φαίνεται και σήμερα από τον κόσμο που χωρίς καμία προετοιμασία συγκεντρώθηκε εδώ. Είμαστε στο πλευρό του και όλη η σκευωρία που έστησαν εναντίον του Κώστα θα πέσει στο κενό». 

Διαβάστε επίσης:

Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης για το σκάνδαλο Novartis – Πλήθος κόσμου στο πλευρό του

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter