Πολάκης για Φλωρίδη: Αυτο το υπολειμμα του σημιτικού «εκσυγχρονισμού» είναι σήμερα υπουργός Δικαιοσύνης του Μητσοτάκη

Πολάκης για Φλωρίδη: Αυτο το υπολειμμα του σημιτικού «εκσυγχρονισμού» είναι σήμερα υπουργός Δικαιοσύνης του Μητσοτάκη

Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το περιστατικό με τις απειλές του υπουργού Δικαιοσύνης χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Φλωρίδη ως υπόλειμμα του σημιτικού «εκσυγχρονισμού», υποστηρίζοντας ότι το επεισόδιο αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της κατάχρησης εξουσίας από την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό και αναπάντητο.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Αυτο το υπολειμμα του σημιτικου «εκσυγχρονισμού» ειναι σημερα Υπουργος Δικαιοσυνης του Μητσοτακη.
Αυτος ο ακροδεξιος ακροκεντρωος απειλει δικηγορους και αστυνομικους πως θα χάσουν την αδεια και τη δουλεια τους!
Αυτος καλυπτει επιορκους ιατροδικαστες και δεν δινει στοιχεια!!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!!!

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Το πρόσφατο περιστατικό με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος απέτρεψε τη σύλληψη της γραμματέας του από αστυνομικούς με βία και απειλές έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Ιωάννη Απατσίδη, ο υπουργός έσπρωξε και απείλησε τους αστυνομικούς, εμποδίζοντάς τους να εκτελέσουν το καθήκον τους. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος ζήτησε έγγραφα που σχετίζονταν με υποθέσεις διαφθοράς, αλλά του δόθηκαν ελλιπή στοιχεία, προκαλώντας την κλήση της αστυνομίας.

Ο υπουργός έχει μηνυθεί, από τον δικηγόρο Ιωάννη Απατσίδη, για το γεγονός ότι απέτρεψε τα αστυνομικά όργανα από το να κάνουν το καθήκον τους. Στο πλαίσιο της ίδιας μηνύσεως, ο κος Φλωρίδης εγκαλείται διότι απευθύνθηκε στον δικηγόρο λέγοντας του χαρακτηριστικά «Θα χάσεις την άδεια σου. Θα δεις τι θα πάθεις αύριο εσύ και τι θα σου κάνω. Έχεις συνεργούς την Αστυνομία και εισβάλλατε παράνομα στο Υπουργείο». Ο δικηγόρος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Γ. Φλωρίδη και της υπηρεσιακής γραμματέως του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Β. Γιαβή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter