Πολάκης για τις «λαμογιές του Πιερρακάκη»

Πολάκης για τις «λαμογιές του Πιερρακάκη»

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης έσπασε έργο σε δύο κομμάτια -συνολικού ύψους 70 χιλιάδων ευρώ- για να το δώσει σε δύο διαφορετικές εταιρείες που ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο.

Σημειώνει πως και οι δύο αναθέσεις αφορούν το ίδιο ακριβώς αντικείμενο ενώ οι εταιρείες έχουν την ίδια διεύθυνση στον Νέο Κόσμο.

«Πρόκειται για ξεκάθαρη κοροϊδία. Σπάνε το έργο σε δύο κομμάτια και το δίνουν σε δύο υποτίθεται διαφορετικές εταιρείες πάντα με απευθείας ανάθεση, ενώ στην πραγματικότητα το παίρνουν οι ίδιοι άνθρωποι!», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ!!!!
Σπάει το έργο σε δυο κομμάτια και το δίνει σε δυο διαφορετικες εταιρειες που ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
Η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης) με διαδοχικές αποφάσεις στις 19/7/2021 και 20/7/2021 έδωσε με απευθείας ανάθεση:
1)37.100,80 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) στην εταιρεία «OPTIMAL SOLUTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» (ΑΦΜ:801472980), για την υλοποίηση του έργου «Υπηρεσίες παραγωγικής λειτουργίας και υποστήριξης ηλεκτρονικής εφαρμογής για την εισοδηματική ενίσχυση σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών».
2)33.728,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) στην εταιρεία «ΘΡΙΝΙΤΑΣ ΑΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» (ΑΦΜ:997670866)
για την υλοποίηση του έργου «Υπηρεσίες επέκτασης – ανάπτυξης νέων λειτουργιών στην ηλεκτρονική εφαρμογή για την εισοδηματική ενίσχυση σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών».
Οι δύο αυτές αναθέσεις αφορούν το ίδιο ακριβώς αντικείμενο.
Από τα στοιχεία του ΓΕΜΗ προκύπτει ότι:
Η Εταιρεία «OPTIMAL SOLUTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» συστήθηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Άλλη μια περίπτωση εταιρείας που συστήνεται ξαφνικά και παίρνει δουλειές του δημοσίου (πάντα με απευθείας ανάθεση).
Μοναδικός Εταίρος και Διαχειριστής εμφανίζεται ο κος KALENDEROGLU PAVLO KON, ενώ η διεύθυνση της εταιρείας είναι Ηλία Ηλιού 75 στο Νέο Κόσμο.
Στη δεύτερη εταιρεία «ΘΡΙΝΙΤΑΣ ΑΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος εμφανίζεται πάλι ο κ. KALENDEROGLU PAVLO KON. και η διεύθυνση είναι επίσης Ηλία Ηλιού 75 στο Νέο Κόσμο.
Πρόκειται για ξεκάθαρη κοροϊδία. Σπάνε το έργο σε δύο κομμάτια και το δίνουν σε δύο υποτίθεται διαφορετικές εταιρείες πάντα με απευθείας ανάθεση, ενώ στην πραγματικότητα το παίρνουν οι ίδιοι άνθρωποι!
Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι η ΘΡΙΝΙΤΑΣ ΑΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» πολύ πρόσφατα είχε πάρει 2 ακόμη απευθείας αναθέσεις από τη ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (24.760€ στις 18/11/2020 για το ίδιο ακριβώς αντικείμενο και 24.552,00€ στις 31/05/2021 για «Μελέτη εφαρμογής για ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος Στεγαστικής συνδρομής ανασφάλιστων υπερηλίκων».
Είπαμε κ. Πιερρακάκη ψηφιοποίηση του δημοσίου αλλά εδώ γίνεται,ΒΑΣΙΚΑ , πάρτυ «φάτε παιδιά να φάμε»…..
Πόσα εκατομμύρια έχουν δοθεί σε απευθείας αναθέσεις;
ΥΓ Τα αποδεικτικά αυτών που γράφω στις φωτογραφίες που ακολουθούν .ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ επίσης,πως ο κυριος ΚΑΛΕΝΔΕΡΟΓΛΟΥ ,ήταν υποψήφιος στις εκλογές του ΤΕΕ με την παράταξη της ΝΔ του κυρίου ΣΤΑΣΙΝΟΥ !!
Γαλάζια γενιά το παληκαρι …Να μην του δώσουμε ένα 70αρι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ναχει να πορεύεται;;;;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter