Πολάκης για Novartis: Ο Εισαγγελέας δεν κάλεσε ούτε τη γραμματέα του Γεωργιάδη

Πολάκης για Novartis: Ο Εισαγγελέας δεν κάλεσε ούτε τη γραμματέα του Γεωργιάδη

Μια ακόμα πτυχή της δίωξης του Άδωνη Γεωργιάδη για τη Novartis που αρχειοθετήθηκε σημειώνει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης και αφορά τη γραμματέα του πρώην υπουργού Υγείας.

Σημειώνει πως αν και το 2018 ο προστατευόμενος μάρτυρας κατέθεσε πως η ιδιαιτέρα γραμματέας του Άδωνη Γεωργιάδη παρελάμβανε για λογαριασμό του φακέλους με χρήματα από τον Κωνσταντίνο Φρουζή, ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος δεν την κάλεσε να την ρωτήσει τι λεφτά ήταν αυτά και από που προέρχονταν.

«Τα συμπεράσματα δικά σας» συμπληρώνει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Το 2018 προσταστευόμενος μάρτυρας καταθέτει ότι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Αδ. Γεωργιάδη παραλάμβανε για λογαριασμό του φακέλους με χρήματα από τον Φρουζή ως δωροδοκία, αναφέροντας μάλιστα κάθε λεπτομέρεια των συναντήσεων (φωτό 1).
Το 2021 η Οικονομική Αστυνομία διαπιστώνει ότι κατά το διάστημα 2013-2014 η συγκεκριμένη γραμματέας είχε καταθέσει μετρητά χρήματα σε λογαριασμούς του Προϊσταμένου της (φωτό 2).
Και ο αξιότιμος κ. Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ καν τη γραμματέα του Γεωργιάδη για να τη ρωτήσει ΤΙ είναι αυτά τα λεφτά, από ΠΟΥ προέρχονται και ΓΙΑΤΙ τα κατέθετε στους λογαριασμούς του τότε Υπουργού!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter