Πολάκης για Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη: Που είναι οι εισαγγελείς;

Πολάκης για Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη: Που είναι οι εισαγγελείς;

Με ανάρτηση του στο Facebook, για το θέμα του πρωθυπουργικού Πόθεν Έσχες, που ανέδειξε το Documento, ο Παύλος Πολάκης διαβεβαιώνει τον κ. Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα για να μην κουκουλωθεί η υπόθεση.

Στην ανάρτηση του αναφέρει:

Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
Έχουν περάσει:
– 15 μέρες από τότε που αποδείχθηκε από δημόσια έγγραφα του Γαλλικού Επιμελητηρίου ότι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 η σύζυγος του Πρωθυπουργού ΗΤΑΝ ΕΤΑΙΡΟΣ με ποσοστό 95% σε αλλοδαπή εταιρεία παρά το νόμο, και άρα ο Κ. Μητσοτάκης αποδεδειγμένα έχει διαπράξει τουλάχιστον το αδίκημα της ψευδούς κατ’ εξακολούθηση δήλωσης πόθεν έσχες (φωτό 1).

– 7 μέρες από τότε που διαπιστώθηκε ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό, που έδωσαν στη δημοσιότητα, ΟΥΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ποτέ στις γαλλικές αρχές (αν είχε δοθεί, δεν θα μπορούσε η Μαρέβα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2020 να εμφανίζεται ως μέτοχος της εταιρείας, φωτό 2 & 3) ΟΥΤΕ όμως θα μπορούσε να έχει δοθεί (καθώς δεν φέρει θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του αδελφού της Μαρέβας και έχει συνταχθεί στην αγγλική και όχι στην γαλλική γλώσσα).

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού:
α) έχει παραδεχθεί το 2018 (!!) ενώπιον του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Εισαγγελίας ότι ήταν μέτοχος και αποκλειστική εκπρόσωπος της εταιρείας που ΔΗΘΕΝ είχε μεταβιβάσει τον Αύγουστο το 2016 (φωτό 4) και
β) ότι σύμφωνα με την από 20.7.2021 Βεβαίωση (ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ δηλαδή!!!) του Εμπορικού Δικαστηρίου των Παρισίων, η κα. Γραμπόφσκι είναι ΑΚΟΜΑ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αλλοδαπής εταιρείας (φωτό 5)
Οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας και η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής ΔΙΑΚΟΠΕΥΟΥΝ;;
Περιμένουν από τον Σύριζα να υποβάλει αναφορά για να “μυξοκλαίει” μετά ο Μητσοτάκης ότι δήθεν χτυπάμε τον ίδιο και τη γυναίκα του; Να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ για να μην κουκουλωθεί αυτή η υπόθεση!
ΥΓ: Κυριάκο Μητσοτακη, βάλε την γυναίκα σου να στείλει Εξώδικο και αγωγή εκτος απο το Βαξεβάνη σε μενα και σε οσους αναπαράγουν αυτά τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!! Τολμάς;;;;

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter