Πολάκης για τη δικαίωσή του στο Εφετείο με μήνυμα προς τον Άδωνη

Πολάκης για τη δικαίωσή του στο Εφετείο με μήνυμα προς τον Άδωνη

Με ανάρτησή του στο facebook και με τίτλο «Προς αποκατάσταση του ονόματός μου» ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης αναφέρεται στη δικαίωσή του από το Εφετείο όσον αφορά την υπόθεση του Βασίλη Μπεσκένη και την πρωτόδικη απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε αποζημίωση 18 χιλιάδων ευρώ για εξύβριση.

Σημειώνει πως τότε «όλα τα ΚΕΕΛΠΝΟταΐσμένα (νυν Πετσοταΐσμένα) ΜΜΕ πανηγύριζαν για μέρες», το Εφετείο ωστόσο «προς μεγάλη απογοήτευση όσων επεδίωκαν διακαώς μια καταδίκη μου ως δήθεν συκοφάντη ή έστω υβριστή, όχι μόνο εξαφάνισε την πρωτόδικη απόφαση, αλλά καταδίκασε την χήρα του αποβιώσαντος δημοσιογράφου, η οποία συνέχισε την δίκη, να μου καταβάλει 1.000€ για δικαστική δαπάνη.

Και καταλήγει με ένα μήνυμα προς τον Άδωνη Γεωργιάδη:

«Για σένα ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη το τελευταίο και ακόμα: Περιμένω τη συγγνώμη σου για το θέμα αυτό που σε προκάλεσα από προχθές!! Αλλά κάνεις το μουγκό!!
Ααα και ένα τελευταίο γιατί σήμερα στη Βουλή έβγαλες πάλι το μίσος σου και το κόμπλεξ σου απέναντι μου: Μην ασχολείσαι με την ιατρική και τα εμβόλια τηλεβιβλιοπώλη της πεντάρας. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ! Παίξε με το μπουλντοζακι που σου έκανα δώρο και άσε την επιστήμη κατά μέρος»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

«ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ!
Σήμερα πήρα στα χέρια μου το σχέδιο της απόφασης του Εφετείου για την αγωγή που μου είχε κάνει ο συγχωρεμένος πλέον Βασίλης Μπεσκένης. (Φωτό 1-2)
Το πρωτόδικο δικαστήριο με είχε καταδικάσει σε αποζημίωση 18.000€ για εξύβριση. Τότε όλα τα ΚΕΕΛΠΝΟταΐσμένα (νυν Πετσοταΐσμένα) ΜΜΕ πανηγύριζαν για μέρες. (Φωτό 3-5)
Το Εφετείο ωστόσο – προς μεγάλη απογοήτευση όσων επεδίωκαν διακαώς μια καταδίκη μου ως δήθεν συκοφάντη ή έστω υβριστή (φωτό 1) – όχι μόνο εξαφάνισε την πρωτόδικη απόφαση, αλλά καταδίκασε την χήρα του αποβιώσαντος δημοσιογράφου, η οποία συνέχισε την δίκη, να μου καταβάλει 1.000€ για δικαστική δαπάνη (φωτό 2)
Εννοείται πως ΔΕΝ πρόκειται να ζητήσω αυτά τα χρήματα, παρά την οικονομική, ψυχική και πολιτική ταλαιπωρία που υπέστην μέχρι να δικαιωθώ και παρά την δική μου κατασυκοφάντηση ως υβριστή του εκλιπόντος (φωτό…)
Όπως έχω ξαναπεί και αποδείξει, εγώ – σε αντίθεση με τους πολιτικούς μου αντιπάλους- α) Σέβομαι τη μνήμη των νεκρών, β) ΔΕΝ μπήκα στην πολιτική για να αποκομίσω οικονομικά οφέλη γ) Δεν έχω προσωπικές αντιπαλότητες, αλλά ΜΟΝΟ πολιτικές διαφορές, τις οποίες και επιδιώκω να λύνω πολιτικά και όχι στις
αίθουσες των Δικαστηρίων.
ΥΓ. Όμως τους διεφθαρμένους δεν τους κάνω παρέα και πάντα θα τους κυνηγώ και θα τους αποκαλύπτω. Για σένα ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη το τελευταίο και ακόμα Περιμένω τη συγγνώμη σου για το θέμα αυτό που σε προκάλεσα από προχθές!! Αλλά κάνεις το μουγγό!!
Ααα και ένα τελευταίο γιατί σήμερα στη Βουλή έβγαλες πάλι το μίσος σου και το κόμπλεξ σου απέναντι μου: Μην ασχολείσαι με την ιατρικη και τα εμβόλια τηλεβιβλιοπωλη της πεντάρας. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!
Παίξε με το μπουλντοζακι που σου έκανα δώρο
και άσε την επιστήμη κατά μέρος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter