Πολάκης: Γιατί Χαρδαλιά με 3.000 κρούσματα γυρνάς το ωράριο στις 9, και με 1.000 το είχες 6;

Πολάκης: Γιατί Χαρδαλιά με 3.000 κρούσματα γυρνάς το ωράριο στις 9, και με 1.000 το είχες 6;

«Βγήκε ο Σκέρτσος μετά από ένα χρόνο που φωνάζουμε για καθολικά στοχευμένα και δωρεάν τεστ, να μας πει για ένα ράπιντ τεστ δωρεάν την εβδομάδα!
Πόσο γελοίος μπορείς να γίνεις ακόμα;», αναρωτήθηκε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις νέες εξαγγελίες της.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Π. Πολάκης, “τα μέτρα χαλάρωσης που ανακοινώσατε σήμερα με αυτές τις συνθήκες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ,του εγκλήματος που κάνατε με το ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ!!!!!”

Ακολουθεί η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

Με 7.300 νεκρούς,64 σήμερα, ,650 διασωληνωμένος ,107 να ψάχνουν κρεββάτι …
βγήκε ο ΣΚΕΡΤΟΣ μετά από ένα χρόνο που φωνάζουμε για καθολικά στοχευμένα και δωρεάν τεστ,να μας πει για ένα ραπιντ τεστ δωρεάν την εβδομάδα !!!!
Πόσο γελοίος μπορείς να γινεις ακόμα;;;;;
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ που ανακοινώσατε σήμερα με αυτές τις συνθήκες,είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ,του εγκλήματος που κάνατε με το ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ!!!!!
Ένα παράδειγμα μονο: Γιατί Χαρδαλια αυτό έστω που ανακοίνωσες για το ψάρεμα σήμερα με 650 διασωληνωενους,ΔΕΝ το ανακοίνωνες όταν είχαμε 150-200 πριν τρεις μήνες;;;;
Γιατί σήμερα με 3000 κρούσματα ξαναπάς το ωράριο στις 9 και όταν είχαμε 1000 το πηγες στις έξι;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter