Πολάκης: Η απαλλαγή Λοβέρδου αντάλλαγμα για τα διαπιστευτήρια στο καθεστώς Μητσοτάκη

Πολάκης: Η απαλλαγή Λοβέρδου αντάλλαγμα για τα διαπιστευτήρια στο καθεστώς Μητσοτάκη

Ως αντάλλαγμα των διαπιστευτηρίων του προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη θεωρεί ο Παύλος Πολάκης τη σκανδαλώδη απαλλαγή του Ανδρέα Λοβέρδου από την κατηγορία της δωροληψίας για το σκάνδαλο της Novartis Ανδρέα Λοβέρδου ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης.

«Υπήρξε ΕΝΑΣ μόνο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο οποίος έσπευσε ΑΜΕΣΩΣ να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο παρακρατικό ΚΑΘΕΣΤΩΣ Μητσοτάκη: ο Ανδρέας Λοβέρδος», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης και επισημαίνει μεταξύ άλλων την αφωνία Λοβέρδου για παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που συγκλονίζουν τη χώρα. «Αυτός, ο οποίος -παρότι συνταγματολόγος-  παραμένει ουσιαστικά άφωνος όλες αυτές τις μέρες αναφορικά με την παράνομη παρακολούθηση του αρχηγού του κόμματος, στο οποίο (θεωρητικά) μετέχει και ο ίδιος!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης και ζητά να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα το απαλλακτικό βούλευμα του Α. Λοβέρδου, συνδέοντας παράλληλα τη δικαστική απόφαση με την διακηρυγμένη πρόθεσή του τελευταίου να αποτελέσει ανάχωμα σε πιθανή συνεργασία ΚΙΝ.ΑΛ. και ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Πολάκης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων και απαλλαγή Λοβέρδου: «Το επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος της ΕΡΕ του 1950»

«Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κυρία Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ΖΗΤΗΣΤΕ άμεσα το απαλλακτικό βούλευμα του Α. Λοβέρδου, προκειμένου να ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και ΔΕΟΝΤΑ!!» υπογραμμίζει συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022, ΕΝΩ η κοινωνία έβραζε από τις απίθανες γελοιότητες που είχε ξεστομίσει ο Μητσοτάκης για την υπόθεση της παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη (“η παρακολούθηση ήταν νόμιμη, αλλά όχι πολιτικά αποδεκτή, αν το ήξερα δεν θα την επέτρεπα”), ΕΝΩ τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούσαν, το ένα μετά το άλλο, την παραίτησή του για την πρωτοφανή κατάλυση της συνταγματικής δημοκρατίας κι ΕΝΩ άπαντες οι βουλευτές της ΝΔ κρύβονταν από τη ντροπή μετά την ομολογία ΕΝΟΧΗΣ του Πρωθυπουργού, υπήρξε ΕΝΑΣ μόνο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο οποίος έσπευσε ΑΜΕΣΩΣ να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο παρακρατικό ΚΑΘΕΣΤΩΣ Μητσοτάκη: ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Αυτός που προωθήθηκε τόσο απροκάλυπτα από τη ΝΔ και τα πετσοταισμένα ΜΜΕ στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ώστε κάποιος να μπορεί να υποθέσει ότι η παρακρατική παρακολούθηση ενός (ανθυποψηφίου του κατά την περίοδο της εσωκομματικής διαδικασίας, εξυπηρετούσε ΚΑΙ το σχέδιο στήριξης του)…

Αυτός, ο οποίος -παρότι συνταγματολόγος-  παραμένει ουσιαστικά άφωνος όλες αυτές τις μέρες αναφορικά με την παράνομη παρακολούθηση του αρχηγού του κόμματος, στο οποίο (θεωρητικά) μετέχει και ο ίδιος!

Το γεγονός ότι τη Δευτέρα (8.8.2022) έσπευσε να διευκρινίσει ρητά προς το καθεστώς Μητσοτάκη ότι ο ίδιος θα (προσπαθήσει να) αποτελέσει το ανάχωμα σε μια προοδευτική κυβέρνηση για τη χώρα και την αμέσως επόμενη ημέρα (Τρίτη 9.8.2022) εκδόθηκε το απαλλακτικό βούλευμα για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Νovartis, μπορεί να ερμηνευθεί κι ως εξής:

Α) είτε γνώριζε παράνομα το περιεχόμενο το βουλεύματος και ήθελε να ευχαριστήσει εκ των προτέρων το καθεστώς για την “ευεργεσία” του,

Β) είτε το καθεστώς ανέμενε από αυτόν ρητή δήλωση αποκήρυξης του Σύριζα, προκειμένου να τον απαλλάξει μέσα στο Δεκαπενταύγουστο, ούτως ώστε να τον χρησιμοποιήσει ως χρήσιμη εφεδρεία στις επερχόμενες εξελίξεις…

Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κυρία Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ΖΗΤΗΣΤΕ άμεσα το απαλλακτικό βούλευμα του Α. Λοβέρδου, προκειμένου να ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και ΔΕΟΝΤΑ!!

ΥΓ: Όσο κι αν πασχίζετε, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και δεν θα συνεπάγονται μόνο την πολιτική τιμωρία του καθεστώτος! Όσον αφορά τους “Ηρακλειδείς” του καθεστώτος (“αδιευκρίνιστους” και “απαλλαγμένους”), έχουν γνώση οι φύλακες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter