Πολάκης: Η «εκπαραθύρωση» Αρκουμανέα και ο ρόλος του Αδωνη

Πολάκης: Η «εκπαραθύρωση» Αρκουμανέα και ο ρόλος του Αδωνη

Με αναφορά στο «επίσημο» site του Μαξίμου, liberal.gr όπως σημειώνει, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην «αντικατάσταση» του επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Συγκεκριμένα, σημειώνει πως σύμφωνα με το δημοσίευμα του liberal.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ήθελε να καταθέσει κατά του Άδωνη Γεωργιάδη στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί ήταν στη γραμμή Πολάκη (το δημοσίευμα στο τέλος του άρθρου).

Διαβάστε επίσης: Αυγέρη για Αρκουμανέα: Να καταθέσει όσα ξέρει για το ΚΕΛΠΝΟ και τον Άδωνη Γεωργιάδη

Και όπως γράφει ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Αρκουμανέα:

«Αυτοί για “ευχαριστώ” σου φόρτωσαν τους 15.000 νεκρούς και σε πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα! Αυτά παθαίνει, όποιος μπλέκει με τη Cosa Nostra!»

Και απευθυνόμενος στον Άδωνη Γεωργιάδη προσθέτει:

«ΑΔΩΝΗ -μπουλντοζιερη του Ελληνικού-πωλητή νανογιλεκων τ ικ τακ, τικ τακ,ό,τι και να κάνεις, τόσο εσύ όσο και το “παρεάκι” σου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, θα λογοδοτήσετε και θα πληρώσετε!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το “επίσημο” site του Μαξίμου, το Liberal του Θ. Μαυρίδη (αυτού που προσφωνούσε Μωυσή τον Μητσοτάκη) αποκαλύπτει φόρα παρτίδα ότι ο Αρκουμανέας “εκπαραθυρώθηκε” από τον ΕΟΔΥ γιατί ήθελε να καταθέσει ΚΑΤΑ του Αδ. Γεωργιάδη και της “συμμορίας” του στο ΚΕΕΛΠΝΟ (και νυν ΕΟΔΥ) στις επερχόμενες δίκες (φωτό1-2)
– Αρκουμανέα, εσύ τους κάλυπτες (με τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ και γενικά στους εγκληματικούς χειρισμούς τους στην πανδημία) και αυτοί για “ευχαριστώ” σου φόρτωσαν τους 15.000 νεκρούς και σε πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα! Αυτά παθαίνει, όποιος μπλέκει με τη Cosa Nostra!
-ΑΔΩΝΗ -μπουλντοζιερη του Ελληνικού-πωλητή νανογιλεκων ,τικ τακ, τικ τακ,ό,τι και να κάνεις, τόσο εσύ όσο και το “παρεάκι” σου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, θα λογοδοτήσετε και θα πληρώσετε!»

Η ανάρτηση του liberal.gr:

Black Box: Γιατί παραιτήθηκε από τον ΕΟΔΥ ο Αρκουμανέας και η πληροφορική που γίνεται…International

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για την αιφνιδιαστική παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), η στήλη θα σας αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο, παρότι δυσκολεύεται πολύ να τον εξηγήσει.

Το στέλεχος στο οποίο η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε τη νευραλγική θέση του επικεφαλής στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, επέμενε να ακολουθεί για κάποιον απροσδιόριστο λόγο τη «γραμμή Πολάκη» στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ, για χάρη του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει εξεταστική για να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και φίλιες εφημερίδες όπως το Documento ανακάλυπταν κρυφές κρύπτες με έγγραφα και τιμολόγια.

Για την ακρίβεια ο παραιτηθείς πρόεδρος είχε δηλώσει αποφασισμένος να παραστεί σε δικαστήριο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και όσων συκοφαντικών κατηγοριών αποδόθηκαν εκείνη την περίοδο (2018) εναντίον του, και να υπερασπιστεί μέχρι κεραίας την προηγούμενη διοίκηση του τότε ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο έλυνε και έδενε ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο Π. Αρκουμανέας δικαιολογούσε δεξιά – αριστερά την επιλογή του λέγοντας ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την ίδια θέση που είχε και το προηγούμενο Δ.Σ του ΚΕΕΛΠΝΟ, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει την ανεξήγητη επιμονή του να υιοθετήσει τις πρακτικές Πολάκη. Εξ ου και ο ίδιος άδειασε το γραφείο του Σαββατιάτικα…

Μυστικά & Documento

19/03/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter