Πολάκης: Η κα Μπορμπαδάκη, η γραμματέας της και οι απευθείας αναθέσεις – Η κατρακύλα συνεχίζεται στο νοσοκομείο Σαντορίνης

Πολάκης: Η κα Μπορμπαδάκη, η γραμματέας της και οι απευθείας αναθέσεις – Η κατρακύλα συνεχίζεται στο νοσοκομείο Σαντορίνης

«Πύρινη» ανάρτηση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Παύλο Πολάκη, ο οποίος καταγγέλλει για αναλγησία την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σαντορίνης, Λένα Μπορμπουδάκη, καθώς μαζί με την γραμματέα της προσφεύγουν με ομαδικές αγωγές κατά πολιτών, προέδρων συλλόγων χρόνια πασχόντων, φαρμακοποιών και του προέδρου της Ένωσης Γονέων Θήρας, επειδή «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο.

«Γιατί διαμαρτύρονται για την κατάντια, στη οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο. Κυρία Μπορμπουδάκη αντί να προσφεύγετε δικαστικά εναντίον των πολιτών, καλό θα ήταν να δώσετε εξηγήσεις για την έλλειψη γιατρών ειδικοτήτων απαραίτητων για τη λειτουργία ενός νοσοκομείου», αναφέρει ο βουλευτής.

Την καλεί επίσης να δώσει εξηγήσεις για τις απευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 94.634 € στην ίδια εταιρεία, προφανώς με κατατμήσεις, για ορθοπεδικό υλικό και εργαλεία.

«Αλήθεια κυρία Μπορμπουδάκη πως αγοράζετε με 8.500 ευρω 10 σετ για PRP δηλαδη 800 ευρω περιπου το ενα, οταν η τιμη της πιατσας για μια θεραπεια ειναι απο 150-200 ευρω;;;;;», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη

Νοσοκομειο Σαντορινης….η κατρακύλα συνεχιζεται!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ

Τι γίνεται επιτέλους στο Γ.Ν. Θήρας. Τόσο η Διοικήτρια, όσο και η γραμματέας (συνοδός του σκύλου της Διοικήτριας) προσφεύγουν με ομαδικές αγωγές κατά πολιτών, προέδρων συλλόγων χρόνια πασχόντων, φαρμακοποιών και του προέδρου της Ένωσης Γονέων Θήρας! (Φωτο1-2-3-4-5)
Γιατί?

Γιατί διαμαρτύρονται για την κατάντια, στη οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο. Κυρία Μπορμπουδάκη αντί να προσφεύγετε δικαστικά εναντίον των πολιτών, καλό θα ήταν να δώσετε εξηγήσεις για την έλλειψη γιατρών ειδικοτήτων απαραίτητων για τη λειτουργία ενός νοσοκομείου.

Να δώσετε εξηγήσεις γιατί εντός τριών ημερών κάνατε απευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 94.634 € ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, προφανώς με κατατμήσεις, για ορθοπεδικό υλικό και εργαλεία. Γιατί δεν προκηρύξατε ανοιχτό διαγωνισμό όπως προβλέπει ο νόμος.

Να δώσετε εξηγήσεις πως επί των ημερών μας τα αντιδραστήρια του βιοχημικού αναλυτή κόστιζαν στον Έλληνα φορολογούμενο 57.389 € για ένα έτος, ενώ τώρα κοστίζουν 29.570 € για τρεις μήνες (δηλαδή 118.000 € για ένα χρόνο).

Αλήθεια κυρία Μπορμπουδάκη πως αγοράζετε με 8.500 ευρω 10 σετ για PRP δηλαδη 800 ευρω περιπου το ενα, οταν η τιμη της πιατσας για μια θεραπεια ειναι απο 150-200 ευρω;;;;;

Θα επανέλθω αν χρειαστεί…..(φωτο 6-16)

Διαβάστε επίσης: Πολάκης κατά Γεωργιάδη για τους VIP στον Ευαγγελισμό: «Λαδέμπορα της Υγείας δεν έχει πάτο ο βούρκος…»

Γαλλία: Εξουδετερώθηκε ένοπλος – Προσπάθησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή

Καιρός: Τα δύο πρόσωπα του καύσωνα και τα μυστικά του αεροχείμαρρου – Πότε φτάνει στο «peak» η αφρικανική σκόνη

Θρίλερ στο Διδυμότειχο με νεκρό βρέφος – Το βρήκε με αφρούς στο στόμα η μητέρα του

Τέμπη: «Το πώς κάλυψαν τα ΜΜΕ το έγκλημα παίζει ρόλο για τη θέση #107» – Τέσσερις φοιτητές δημοσιογραφίας μιλούν στο Documento

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter