Πολάκης: Η ΜΑΦ Παίδων στο Αττικό έγινε ΜΕΘ ενηλίκων αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει νοσηλεύσει κανέναν ασθενή -Παραιτηθείτε κα Παπαευαγγέλου!

Πολάκης: Η ΜΑΦ Παίδων στο Αττικό έγινε ΜΕΘ ενηλίκων αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει νοσηλεύσει κανέναν ασθενή -Παραιτηθείτε κα Παπαευαγγέλου!

Σοκαριστική καταγγελία σε βάρος της καθηγήτριας και εκπροσώπου της Επιτροπής λοιμωξιολόγων Βάνας Παπαευαγγέλου, έκανε ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του στο Facebook.

Όπως αναφέρει, πριν ένα μήνα άδειασε η ΜΑΦ ΠΑΙΔΩΝ στην οποία είναι διευθύντρια, στο Αττικό νοσοκομείο, για να μετατραπεί σε ΜΕΘ ΕΝΗΛΙΚΩΝ για να περιθάλψει διασωληνωμενους ασθενείς από λοίμωξη COVID-19! Δυστυχώς όπως λέει η ΜΕΘ αυτή με 6 κλίνες δεν έχει νοσηλεύσει ούτε έναν ασθενή!

Ολόκληρη η ανάρτηση του έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ!!
Εμαθα πριν λίγο ,πως πριν ένα μήνα άδειασε η ΜΑΦ ΠΑΙΔΩΝ στην οποία είστε Διευθυντρια στο Αττικο νοσοκομείο ,για να μετατραπεί σε ΜΕΘ ΕΝΗΛΙΚΩΝ για να περιθάλψει διασωληνωμενους ασθενείς από λοίμωξη COVID-19!
ΕΜΑΘΑ επίσης πριν λίγο,πως μεχρι ΣΗΜΕΡΑ,αυτή ΜΕΘ ,που έχει 6 Κλινες,που είναι έτοιμη και έχει προσωπικό,είναι κενή ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΘΕΝΗ !!!
Την ίδια στιγμή που ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμενοι σε απλούς Θαλάμους,η σε διαδρόμους!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ,την ίδια στιγμή που συμβαίνει αυτό που περιέγραψα στην κλινική που είστε Διευθυντρια,ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 20% ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ COVID-19, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ!!!
Πρώτον :ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΜΕΘ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 6 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ!
(Βασίλη Κικίλια ακούς;;;;)
Δεύτερον.Παραιτηθειτε από την επιτροπή,παραιτηθείτε από καθηγήτρια .
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΡΑΜΙ !!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter