Πολάκης κατά Άδωνη για απογευματινά χειρουργεία και ΠΑΓΝΗ: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία να ξεπουλήσεις τα πάντα»

Πολάκης κατά Άδωνη για απογευματινά χειρουργεία και ΠΑΓΝΗ: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία να ξεπουλήσεις τα πάντα»

«Πυρά» κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή το απογευματινό χειρουργείο που έγινε επ’ αμοιβή στο ΠΑΓΝΗ, παρά το ότι επρόκειτο για επείγον περιστατικό.

«Είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία να ξεπουλήσεις τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, υπενθυμίζοντάς του όσα είχε γράψει το 2021 «για τη δημόσια υγεία και την αξία της», όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Αυτό έγινε προχθές στο Ηράκλειο. Ασθενής με κάταγμα αναγκάστηκε να πληρώσει και να χειρουργηθεί σε απογευματινό χειρουργείο παρά το γεγονός πως ήταν έκτακτο περιστατικό.  Έτσι έπρεπε να γίνει και με σένα λαδέμπορα Γεωργιάδη το 2021 που χειρουργήθηκες με πρόβλημα στην οσφυϊκή μοίρα της Σπονδυλικής Στήλης! Έπρεπε να σε βάλει ο Πνευματικός ο συμφοιτητής μου και τότε βουλευτής σας να πληρώσεις!
Είναι προφανές πως δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που σου έγραψα τότε για τη δημόσια υγεία και την αξία της καθώς είσαι ένα ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο ανθρωπάκι σε διατεταγμένη υπηρεσία να ξεπουλήσεις τα πάντα!

Διαβάστε επίσης: Σάλος στο ΠΑΓΝΗ: Επείγον περιστατικό χειρουργήθηκε με αμοιβή σε απογευματινό χειρουργείο

«Γιγαντιαία αυθάδεια»

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό, έκανε λόγο περί «κοροϊδίας» και «γιγαντιαίας αυθάδειας».

«Πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του πρώτου απογευματινού χειρουργείου που έλαβε χώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στις 19 Μαρτίου, έρχεται, δύο εβδομάδες μετά, το πρόγραμμα της 4ης Απριλίου να εκθέσει προκλητικά το όλο εγχείρημα: χειρουργείται στα απογευματινά χειρουργεία ασθενής με κάταγμα ωλέκρανου!

Δηλαδή, ο ασθενής που έσπασε το χέρι του χειρουργείται επ’ αμοιβή το απόγευμα της Πέμπτης σε δημόσιο νοσοκομείο! Υπενθυμίζουμε ότι βασικός όρος λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων υπήρξε η πραγματοποίηση τακτικών επεμβάσεων από τη λίστα των πρωινών χειρουργείων προς αποσυμφόρηση της τελευταίας», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι νοσοκομειακοί γιατροί Ηρακλείου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter