Αποκάλυψη Πολάκη: Ιδιοκτήτης τριών εταιρειών ο «γαλάζιος» βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

Αποκάλυψη Πολάκη: Ιδιοκτήτης τριών εταιρειών ο «γαλάζιος» βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει την επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, χαρακτηρίζοντάς τον ως «προκλητικό παραβάτη του νόμου», καθώς είναι «ο μοναδικός ιδιοκτήτης τριών αλλοδαπών εταιρειών» τις οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του!

«Αδιαφορώντας πλήρως για τον Νόμο, εξακολουθείς να είσαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης τριών αλλοδαπών εταιρειών», επεσήμανε ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας μάλιστα ότι οι εν λόγω εταιρείες κατέχουν «και την πλειοψηφία των μετοχών όλων σχεδόν των ελληνικών εταιρειών» που έχει ο «γαλάζιος» βουλευτής Γρεβενών.

Κλείνοντας τη νέα παρέμβασή του από τα social media, ο Παύλος Πολάκης απευθύνει τρία ερωτήματα προς τον Ανδρέα Πάτση, τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και των ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Νέα αποκάλυψη Πολάκη για «γαλάζιο» βουλευτή: «Κάνει πλειστηριασμούς η εταιρεία σου Πάτση;»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ανδρέα Πάτση δεν είσαι μόνο ένας αχρείος πολιτικός με εταιρεία “ειδικού σκοπού” για να πλουτίζεις από τα δάνεια του κόσμου που αγόρασες από την Πειραιώς (ακόμα δεν έχεις πει λέξη για το που βρήκες τα 4.300.000€ για να αγοράσεις τα δάνεια ύψους 62.000.000€)…

Είσαι και προκλητικός ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (Ν. 3213/2003), ο οποίος απαγορεύει στους βουλευτές να συμμετέχουν στο κεφάλαιο αλλοδαπών εταιρειών, με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 2 ετών και με χρηματική ποινή από 10.000 – 500.000€ (φωτό 1).

Αδιαφορώντας πλήρως για τον Νόμο (αφού εσύ και η παρέα σου στη ΝΔ θεωρείτε ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται μόνο από τους αδύναμους…), εξακολουθείς να είσαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης 3 αλλοδαπών εταιρειών, τις οποίες δηλώνεις ανερυθρίαστα και στο Πόθεν Έσχες σου (φωτό 2, 3, 4).

Αυτές μάλιστα οι αλλοδαπές εταιρείες κατέχουν και την πλειοψηφία των μετοχών όλων σχεδόν των ελληνικών εταιρειών που έχεις (προφανώς έτσι φοροαποφεύγεις)!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ:
1)Ανδρεα Πάτση θα παραιτηθείς μόνος σου ή θα σε διαγράψει από την Κοινοβουλευτική ομάδα ο Μητσοτάκης;;;

2)Κύριε Τασούλα ,πρόεδρε της Βουλης,πότε θα συγκαλέσεις εκτάκτως την Επιτροπή ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της Βουλής να ασχοληθεί ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ και να τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη;

3)Τα πληρωμένα δημοσιογραφάκια θα ασχοληθούν με το θέμα;;(έχει και συνέχεια σας προειδοποιώ….)

Υγ Όσο για τη χθεσινή σου «απάντηση» Ανδρεα Πάτση (φωτο 6) πέρα από παραλήρημα τύπου Ομάδας Αλήθειας, είναι και ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΝΟΧΗΣ!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter