Πολάκης – Κάτσης: «Πρόκληση η δημοσκόπηση Marc για το Πρώτο Θέμα όταν η Δικαιοσύνη εξετάζει οικονομικά της σκάνδαλα»

Πολάκης – Κάτσης: «Πρόκληση η δημοσκόπηση Marc για το Πρώτο Θέμα όταν η Δικαιοσύνη εξετάζει οικονομικά της σκάνδαλα»

«Τη δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”… τη βλέπει η Κύπρος και γελά!», αναφέρουν σε δήλωση του οι Παύλος Πολάκης Βουλευτής Χανίων- Τομεάρχης Διαφάνειας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Μάριος Κάτσης, Βουλευτής Θεσπρωτίας –Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με τη δημοσκόπηση της εταιρείας η οποία έβγαλε αυτοδυναμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι ίδιοι συνεχίζουν:

«Μετά από ένα ακόμα φιάσκο των εταιρειών δημοσκοπήσεων που συνδέονται με τις ελλαδικές στην Κύπρο, οι οποίες έπεσαν έξω μόνο 12 ποσοστιαίες μονάδες (!), ίσως δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τα ευρήματα τους αλλά να περιμένουμε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που πλησιάζει.

Ωστόσο την ημέρα που η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος ξεκίνησε έρευνα -σύμφωνα με την “ΕφΣυν”- για τα εικονικά τιμολόγια της εταιρείας Marc με την σκοτεινή εταιρία χωματουργικών Ιόνια Τεχνική κατόπιν της αναφοράς μας στον αρμόδιο Εισαγγελέα, συνιστά πρόκληση να δημοσιεύει δημοσκόπηση περί… (δήθεν) αυτοδυναμίας του κ. Μητσοτάκη και μάλιστα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα που έχει τον ίδιο αφανή χρηματοδότη με τις επιχειρήσεις της συζύγου του.

Προφανώς, ο κ. Γεράκης “ποντάρει τα ρέστα του” αναφορικά με τις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη και τις φορολογικές αρχές. Συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Το βέβαιο είναι πως οι υποκλοπές και οι “κατά παραγγελία” δημοσκοπήσεις δεν συνδέονται μόνο με εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εταιρειών- φάντασμα, αλλά αποτελούν πυλώνα του καθεστώτος Μητσοτάκη στην άθλια προσπάθειά του να φαλκιδεύσει τη Δημοκρατία και να χειραγωγήσει όσους ψηφοφόρους μπορεί. Αυτή είναι η τοξική σκιά με την οποία οδηγούμαστε στις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης και είναι ευθύνη της κυβέρνησης αποκλειστικά.

Στο δίλημμα των επερχόμενων εκλογών “Δημοκρατία ή Μητσοτάκης” η απάντηση του ελληνικού λαού θα είναι ξεκάθαρη και εκκωφαντική, ούτως ώστε η Δικαιοσύνη να αποκατασταθεί παντού!»

Μηνυτήρια αναφορά από Πολάκη και Κάτση για τα εικονικά τιμολόγια Marc και Ιονίας (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter