Πολάκης: «Μετά το κράξιμο η Σια Αναγνωστόπουλου και ο σύζυγος της παρέλαβαν PAXLOVID για τον Covid»

Πολάκης: «Μετά το κράξιμο η Σια Αναγνωστόπουλου και ο σύζυγος της παρέλαβαν PAXLOVID για τον Covid»

Μετά τη δημόσια παρέμβαση του προκειμένου να χορηγηθούν στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της που νοσούν από κορονοϊό το αντιικό χάπι paxlovid ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ενημέρωσε πριν λίγο πως το αίτημα έχει ικανοποιηθεί.

Συγκεκριμένα είπε: «Πριν από κάμποση ώρα ενημερώθηκα ,πως μετά το κραξιμο σε Πλεύρη-Γκαγκα , η Σια Αναγνωστόπουλου και ο σύζυγος της ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΧΑΠΙΑ PAXLOVID ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ!
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ήδη τρέχουν μαλιοκουβαρα στο Υπουργειο και στον ΕΟΔΥ ,οι επιτροπες των «άριστων» λοιμωξιολογων να αλλάξουν τις ενδείξεις χορήγησης ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ,για να σωθούν συνάνθρωποι μας που μπορεί ,λόγω υποκειμένων νοσημάτων και ηλικίας , να εξελιχθεί βαρειά η νοσηση τους από κορωναιο!!
ΥΓ Τελικά αυτό που χρειάζεται ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,όταν ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!!(το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση)»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter