Πολάκης: «Ο Στουρνάρας έμαθε πως θα πάω στη Βουλή και έγινε Λούης»

Πολάκης: «Ο Στουρνάρας έμαθε πως θα πάω στη Βουλή και έγινε Λούης»
Άφαντος ήταν σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας από την συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης παρά το γεγονός πως είχε ανακοινώσει πως θα έδινε το παρόν για να ενημερώσει ο ίδιος για την παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει πως μόλις πληροφορήθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας πως θα έδινε το παρών ο Παύλος Πολάκης  στη συνεδρίαση, αντικαθιστώντας κάποιο άλλο άτομο μιας και ο ίδιος δεν ήταν μέλος της, ο διοικητής της ΤτΕ αποφάσισε τελικά να μην εμφανιστεί και να στείλει αντικαταστάτη.

«ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ο Στουρνάρας έμαθε πως θα είμαι εδώ και έγινε Λουης!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης συνεχίζοντας: «Φοβάσαι Στουρνάρα εεε;;; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!Θα τα πούμε στα δικαστήρια που έχουμε ΜΑΖΙ, από τις μηνυσεις σου !!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι(φωτό 1) έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικων υποθέσεων της Βουλης για να ενημερώσουν ο κ Σταϊκούρας ως υπουργος Οικονομικων και ο Διοικητης της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας για την «παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία»

Ζήτησα από την Κοινοβουλευτική μας ομάδας ,καθώς δεν είμαι μέλος της επιτροπής αυτης ,στη σημερινή συνεδρίαση να αντικαταστήσω κάποιο δικό μας βουλευτή και να συμμετέχω στη συνεδρίαση .
Αυτό έγινε καθώς ήθελα να ρωτήσω ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ τον αρχιτραπεζιτη και για το τεραστιο σκάνδαλο που περιέγραψα πριν λίγες μέρες στην ολομέλεια με τη διαγραφή 1.2 δις ευρώ δανείων εφοπλιστών , και για το άλλο σκάνδαλο με την πλατφόρμα πληρωμών της e-food και της τράπεζας Πειραιώς που ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ στους κανονισμούς για τη διακίνηση μαύρου χρηματος καθώς και κάποιες παλιότερες υποθεσεις (πχ Ερρικος Ντυναν).
Υποθεσεις που η Τραπεζα της Ελλάδας ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ που να διασφαλίζει το δημόσιο χρήμα που έχει ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες τρεις φορές!!!
Γιατί δεν μπορεί να μας λένε αμπελοφιλοσοφίες για « ρευστότητα στην πραγματική οικονομία» όταν το μόνο που κάνουν είναι να καλύπτουν το ΦΑΓΟΠΟΤΙ τραπεζών και ολιγαρχών μέσα από δανεικά και αγύριστα!!!
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ο Στουρνάρας έμαθε πως θα είμαι εδώ και έγινε Λουης!!!
Παρά το ο,τι ειχε ανακοινωθεί πως θα μας ενημέρωνε αυτός εστειλε κάποιο διευθυντή (Μαλιαροπουλος)της Τράπεζας της Ελλάδας στη θέση του🤣🤣🤣🤣🤣
Φοβάσαι Στουρνάρα εεε;;;
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!
Θα τα πούμε στα δικαστήρια που έχουμε ΜΑΖΙ, από τις μηνυσεις σου !!
ΥΓ .Και να ξερεις…η άλλη φορά που έρχεται, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter