Πολάκης: «Πανικόβλητοι ο λαδέμπορας Γεωργιάδης και το alter ego του ο Πουλής»

Πολάκης: «Πανικόβλητοι ο λαδέμπορας Γεωργιάδης και το alter ego του ο Πουλής»

«Πανικόβλητοι ο λαδέμπορας Γεωργιάδης και το alter ego του, ο αχρείος Πουλής, έχουν κινήσει γη και ουρανό για να αθωωθεί η Θεοφιλάτου στη δίκη που θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα, για το ψευδές πόθεν έσχες και την απόκρυψη 400.000 ευρώ», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει πως «ο μεν Πουλής τρέμει, διότι ξέρει πως, αν καταδικαστεί η γυναίκα του, ο ίδιος ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές… ο δε Γεωργιάδης τρέμει, διότι ο Πουλής είναι στα “κάγκελα” μετά τις κακουργηματικές διώξεις και φοβάται μην “κελαηδήσει”…»

Διοργάνωσαν και εκδήλωση

Όπως τονίζει ο Π. Πολάκης, «επειδή αντιλήφθηκαν πως στο μεθαυριανό δικαστήριο για το ψευδές πόθεν έσχες της Θεοφιλάτου, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ούτε η ιδιωτική γνωμοδότηση μηχανικού του ΤΕΕ που έφτιαξαν για να υποστηρίξουν το κραυγαλέο ΨΕΜΑ ότι η κατασκευή της τετραώροφης μονοκατοικίας στοίχισε μόνο 35.000 ευρώ (φωτό 3-6),ούτε και η ανάθεση της εκπροσώπησής της σε γνωστό μεγαλοδικηγόρο που εκπροσωπεί και την οικογένεια Μητσοτάκη, διοργάνωσαν και εκδήλωση στη Δυτική Αττική με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα και τον Υφυπουργό του Γ. Κώτσηρα για να βγουν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΠΟΥΛΗ και να στείλουν “σήμα” στους δικαστές ότι είναι δικά τους παιδιά»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter