Πολάκης: Ποιους καλύπτετε στο Υπερταμείο κύριε Σταϊκούρα;

Πολάκης: Ποιους καλύπτετε στο Υπερταμείο κύριε Σταϊκούρα;

Οι σημερινές εξελίξεις στο Υπερταμείο (ΕΤΑΔ) έρχονται και επιβεβαιώνουν τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη μετά και τις σαφείς αιχμές για την αντικατάστασή του «τη χρονική περίοδο που στην ΕΤΑΔ διενεργείται διαχειριστικός έλεγχος» που άφησε ο Αντώνης Μπέζας.

Παράλληλα απευθυνόμενος στον Χρήστο Σταϊκούρα ερωτά ποιους καλύπτει, ενώ σε προηγούμενη ανάρτηση σημείωνε πως «η ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου), έχει γίνει μαγαζάκι του Διευθύνοντος συμβούλου κυρίου Βλαστού, (πάντα σε συνεργασία με το Μαξίμου και τον ξάδερφο Δημητριάδη του Υπερταμείου)…»

Γράφει στην πρώτη του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης:

«Η επιβεβαίωση για όσα έγραψα πριν για την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και το διευθύνοντα σύμβουλο κύριο Βλαστό!!
Δια στόματος του προέδρου του κυρίου Μπεζα πρώην υφυπουργού και Βουλευτή της ΝΔ Θεσπρωτίας, τον οποίο είχαν τοποθετήσει πρόεδρο στο Διοικητικό Συμβούλιο και σήμερα ΑΠΕΠΕΜΨΑΝ (με «εντολή Μητσοτακη»Προφανως)  καθώς δεν αρνήθηκε να παράσχει στοιχεία για το διαχειριστικό έλεγχο του Υπ Οικονομικων!!!
ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ….και στους δικούς τους ..που διατηρούν ψήγματα αξιοπρέπειας
ΥΓ Κύριε ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,σε εσάς δεν ανήκει η πολιτική εποπτεία της Εταδ; Από τη μια ζητάτε στοιχεία και από την άλλη διώχνετε αυτόν που σας τα έδωσε;;
Τον διευθύνοντα Βλαστό και τους ακριβοπληρωμένους συμβούλους του, καλύπτετε;;;»

ΕΤΑΔ.. Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου ..
Έχει γίνει μαγαζάκι του Διευθύνοντος συμβούλου κυρίου Βλαστού ,(πάντα σε συνεργασία με το Μαξίμου και τον ξάδερφο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ του Υπερταμειου)ο οποιος :
-έχει βάλει λυτούς και δεμένους να εμποδίσει τον διαχειριστικό έλεγχο που ζητήθηκε από το Σύλλογο εργαζομενων , να γίνει από το Γενικο Λογιστηριο του κρατους ειδικά για το θέμα του ΟΡΓΙΟΥ των 400 διορισμών έκτο ΑΣΕΠ που έκανε στα χρόνια της θητειας του
-έχει διορίσει συμβούλους δικούς του με 3.000 και 5.000 ευρώ αμοιβές .
—δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου
….. και σαν κερασάκι στην τούρτα , ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ που φαίνεται στις φωτογραφίες,από μήνυμα που μου έστειλαν ως Τομεάρχη διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Όλα τα γαλάζια golden boys ,έχουν πάρει σήμα από το Μαξίμου ,να φάνε και τα παραθυρόφυλλα!
Κύριε ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ: Τι γίνεται θα γίνει ο ελεγχος ή θα κάνετε ότι κάνατε και με το Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-4,που ακυρωσατε τον έλεγχο;;
ΥΓ .ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ:
Αν δεν το κάνετε θα το κάνουμε ΕΜΕΙΣ και σύντομα….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter