Πολάκης: Πως διαγράφουν τα δάνεια των «ΚΕΕΛΠΝΟ-πετσοταϊσμένων» ΜΜΕ

Πολάκης: Πως διαγράφουν τα δάνεια των «ΚΕΕΛΠΝΟ-πετσοταϊσμένων» ΜΜΕ

Στο «καυτό» ζήτημα της διαχείρισης των «κόκκινων δανείων» από funds, επανέρχεται ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook.

Εστιάζοντας ειδικότερα στην περίπτωση του «Πρώτου Θέματος» ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται σε απανωτές μεταβιβάσεις δανείων της εφημερίδας και κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «πωλήσεις εμφανώς εικονικές» ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη της άφεσης χρέους για τα συγκεκριμένα δάνεια.

«Περιμένουμε απαντήσεις από τους “έγκυρους” δημοσιογράφους του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και θα επανέλθουμε…», επισημαίνει ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προαναγγέλλει νεότερη παρέμβασή του επί του ζητήματος, τονίζοντας σκωπτικά: «ΤO BE CONTINUED… που λέμε και στα Σφακιά!».

Διαβάστε επίσης: Πολάκης για «κόκκινα δάνεια» και funds: Δέκα χρυσοποίκιλτα κοράκια και μια πολιτική οικογένεια τιμωρεί για πάντα τους Έλληνες

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ !! Γιατί η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 6η(συντομευμένη)
ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΦΑΝΤΣ-ΔΑΝΕΙΑ-ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ

 

Να πως διαγράφουν τα δάνεια των κεελπνο-πετσοταισμένων ΜΜΕ (τεράστιο κόλπο) με αντάλλαγμα να “λιβανίζουν” νυχθημερόν τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τον   ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

Ξεκινάμε με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (θα δημοσιοποιήσουμε και για άλλα “έγκυρα” ΜΜΕ):

  1. Στις 10 Απριλίου 2020 η ΠΕΙΡΑΙΩΣ πώλησε (μεμονωμένα) τα δάνεια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ύψους 29 εκατ. € στο fund Blantyre Capital αντί 10εκ.€ (σε επόμενο επεισόδιο ποιος είναι πίσω από αυτό το fund…).
  2. Στις 2 Ιουνίου 2020 τα δάνεια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ μεταβιβάζονται από το Blantyre στο fund Meru Sarl του Λουξεμβούργου (έναντι ποιου τιμήματος;;;)
  3. Στις 19 Ιουλίου 2021 τα δάνεια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ πωλούνται από το fund Meru στην εταιρεία Masiero Consultants Ltd, η οποία έχει κεφάλαιο 3.000€. Οι πωλήσεις από fund σε fund είναι ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ για να εξαφανιστούν τα ίχνη της άφεσης χρέους για τα συγκεκριμένα δάνεια.
  4. Για τα δάνεια αυτά υπήρχαν εξασφαλίσεις ύψους 2,2εκ. € σε ακίνητα – βίλες του Καραμήτσου (στο Ψυχικό) και του συγχωρεμένου Αναστασιάδη (στην Εκάλη). Τι έγιναν αυτές οι εξασφαλίσεις;;; Προφανώς άρθηκαν!!
  5. Επίσης, για τα δάνεια είχε ενεχυριασθεί το σήμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και είχαν εκχωρηθεί οι μελλοντικές απαιτήσεις από το πρακτορείο διανομής τύπου “ΑΡΓΟΣ” (συμφερόντων Μαρινάκη). Εισπράττονται αυτές οι απαιτήσεις και αν ναι, από ΠΟΙΟΝ;;

Περιμένουμε απαντήσεις από τους “έγκυρους” δημοσιογράφους του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και θα επανέλθουμε…

Που να βγουν και τα funds στο Κολωνάκι, στη Λεωφ. Πεντέλης στα Βριλήσσια, στα Χαυτεία και στην οδό Αθηνάς, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος!

Κύριοι Σταικούρα, Στουρνάρα και Μεγάλου θα επανέλθουμε και μέχρι τότε καλό θα ήταν να έχετε κλείσει από ένα εισιτήριο για το εξωτερικό….

ΤO BE CONTINUED… που λέμε και στα Σφακιά!»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter