Πολάκης προς Άδωνη: Μετά την Κύπρο θα προκαλέσεις διπλωματικό πρόβλημα με τον Καναδά!

Πολάκης προς Άδωνη: Μετά την Κύπρο θα προκαλέσεις διπλωματικό πρόβλημα με τον Καναδά!
Αν δεν το ξέρετε, για την κυβέρνηση και ειδικά για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, εκτός του ότι τα φτηνά τεστ στην Κύπρο ήταν αναξιόπιστα και κινέζικα (για να τα μαζέψει άρον άρον μετά) πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί γιατί η χώρα μας με τους 21.000+ νεκρούς και με τεστ που δεν συνταγογραφούνται βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τον… Καναδά.
Αυτό ισχυρίσθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης σε ανάρτησή του ενώ κινδυνεύουμε να ψαχνόμαστε πλέον με τον Καναδά γιατί η κυβέρνηση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα εμπλέκει χωρίς καμία λογική ξένες χώρες (και μάλιστα «σοβαρές») κινδυνεύοντας να εμπλακεί σε νέες… διπλωμαιτκές περιπέτειες.
Αλλά όλο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Παύλο Πολάκη που επανέρχεται με ανάρτησή του στο facebook και του ανατρέπει το ψεύτικο αφήγημα…
Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Εν τω μεταξύ….. ο Γεωργιάδης, γνωστός και ως «λαδεμπορας», συνεχίζει ακάθεκτος!!
Μετά την Κύπρο έπιασε στο στόμα του και τον Καναδά (φωτό 1) και αύριο θα έχουμε νέα διπλωματικά επεισόδια και ρεζιλέματα της χώρας μας!!
Βρε πανίβλακα, άνοιξε τα στραβά σου και δες τον δεύτερο πίνακα (τωρινά στοιχεία) και δες πως ο Καναδάς με 38 εκατομμύρια πληθυσμό, έχει δείκτη θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού από την αρχή της πανδημίας στο 792 και ΕΜΕΙΣ στο 2009!!!
Αυτοί σήμερα είχαν 15 θανάτους και εμείς 82 στα 10 εκατομμύρια !!! (φωτο 2)
Προφανώς δεν έχουν μάσκες και φαρμακεία όπως σου έστειλε μήνυμα καμία κυρα-Κατίνα που σε ψηφίζει …..🤣🤣🤣🤣
Σε άλλα νέα η γνωστή παπαδιά ανοίγει τα σχολεία αύριο με νέο καψόνι του «επιτελικού χαλάσματος»στους γονείς!!!(φωτο 3)
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter