Πολάκης προς διοίκηση Ευαγγελισμού: Ντροπή σας!

Πολάκης προς διοίκηση Ευαγγελισμού: Ντροπή σας!

Λάβρος κατά του διοικητή και αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού είναι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης με αφορμή πρόστιμο 15 ημερομισθίων που επέβαλε σε ειδικεύομενο γιατρό για «απρεπή και επιθετική συμπεριφορά στο πρόσωπο του αναπληρωτή διοικητή».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ προσωπικά, πως αυτό το απαράδεκτο και ανεπανάληπτο στην ιστορία των νοσοκομείων πρόστιμο, που επιβλήθηκε στον ειδικευόμενο Νίκο Σκουφογλου από το διοικητή του Ευαγγελισμού Γρηγορόπουλο και τον υποδιοικητή Βαμβουρελλη, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ !!

ΤΗΝ ΩΡΑ που οι νοσοκομειακοί δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη κατά της πανδημία, η διοίκηση του Ευαγγελισμού μοιράζει πρόστιμα για «απρεπή συμπεριφορά» σαν να είναι αποτυχημένοι, αμόρφωτοι καραβανάδες της εφταετίας!!!
ΥΓ. Βαμβουρελλη Ηρόδοτε: Δεν περίμενα ποτέ πως για να το παίξεις βασιλικότερος του βασιλέως θα έμοιαζες με το Γρηγορόπουλο που είχε παρελθόν σε τέτοια μορφής διοίκηση από την περίοδο Σαμαρά και ήταν και ένας από τους λόγους που τον διώξαμε το 2016.
Σε εσένα εκτιμήσαμε τα στοιχεία του βιογραφικού σου και καλά στάθηκες όσο ήμασταν εμείς κυβέρνηση, αλλά φαίνεται πως αυτός ο τόπος έχει μια μειοψηφία που γίνονται ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και κοίτα να παραιτηθείς από το ίδιο βράδυ των επόμενων εκλογών που δεν θα αργήσουν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter