Πολάκης προς Κεραμέως: Εκτός από αποτυχούσα είσαι και ψεύτρα

Πολάκης προς Κεραμέως: Εκτός από αποτυχούσα είσαι και ψεύτρα

Δεν μασάει τα λόγια του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης αφού με νέα του ανάρτηση στο Facebook, κατακεραυνώνει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Παράλληλα την κατηγορεί πως ψεύδεται αφού –πέραν των άλλων- παρουσιάζει και έρευνα η οποία εμφανίζει διαφορετικά ποσοστά φοιτητών που περατώνουν τις σπουδές τους από αυτά που είπε… φουσκωμένα στη Βουλή η Νίκη Κεραμέως.

Και μάλιστα τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του 2019, το ποσοστό των φοιτητών που δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους έχει μειωθεί μέσα σε μια δεκαετία από το 14,2% στο 4,7%, όπως αναφέρει και η Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2019.

Σημειώνεται ότι η υπουργός για να δικαιολογήσει το «κόψιμο» των υποψηφίων, διατείνεται πως ένα ποσοστό 40% δεν ολοκληρώνει τις σπουδές της.

Αλλά ο Παύλος Πολάκης φυλάει και άλλη μια έκπληξη στην κυρία Κεραμέως. Όπως λέει η υπουργός απέτυχε στις πανελλαδικές και τελικά σπούδασε στο εξωτερικό με βάση τις «οικογενειακές γνωριμίες και τις δυνατότητες»… Προφανώς τις οικονομικές δυνατότητες.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ!!!
-Εκτός από αποτυχούσα στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν έδωσες και χωρίς να υπάρχει τότε Ειδική Βάση Εισαγωγής…
-Εκτός από ψευτοαριστη που σπούδασες με τις οικογενειακές γνωριμίες και δυνατότητες στο εξωτερικό….
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑ !!!!
Το μαύρισμα που θα φας στις επόμενες εκλογές ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!
Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter