Πολάκης προς Πλεύρη-Γκάγκα: Χορηγήστε αμέσως paxlovid στη Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της

Πολάκης προς Πλεύρη-Γκάγκα: Χορηγήστε αμέσως paxlovid στη Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της
Δημόσια παρέμβαση για να χορηγηθούν στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της που νοσούν από κορονοϊό το αντιικό χάπι paxlovid έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι τόσο η βουλευτής όσο και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος έχουν απόλυτη ένδειξη να το πάρουν.
Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του στο facebook εξηγεί ότι τόσο η Σία Αναγνωστοπούλου όσο και ο σύζυγός της έχουν μπει από χθες στην πλατφόρμα για να κάνουν την αίτηση ωστόσο για τον κύριο Γιαννόπουλο η απάντηση είναι αρνητική ενώ για την Σία Αναγνωστοπούλου δεν έχει εγκριθεί ακόμα.

«Θανάση Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα, σας καθιστώ προσωπικά υπεύθυνος εάν συμβεί το οτιδήποτε είτε στη Σία Αναγνωστοπούλου είτε στον σύζυγό της» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει «Αλλάξτε τις ενδείξεις χορήγησης για το χάπι  paxlovid όπως τις είχατε για το χάπι της MERCK και όπως τις έχουν πλείστες άλλες χώρες !!!Δεν είναι δυνατόν για το χάπι που είχε 30-40% δραστικότητα της MERCK να είχατε τα σωστά κριτήρια και για το χάπι Paxlovid που έχει 89% δραστικότητα να έχετε αντιεπιστημονικά σκληρύνει τις ενδείξεις και να το δικαιούνται λιγότεροι!!!!!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Αυτή τη στιγμή η συντρόφισσα Σια Αναγνωστόπουλου ,βουλευτης Αχαϊας και ο σύζυγος της Παναγιωτης Γιαννακοπουλος ,νοσούν από κορωναϊό!!
Από χθες έχουν μπει στην πλατφόρμα και έχουν κάνει αίτημα για χορήγηση του αντιικου χαπιού paxlovid το οποίο ,υποτίθεται, από 28 Μαρτίου θα ήταν διαθέσιμο καθώς τα προμηθεύτηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Ελλάδα ,4 μήνες μετά από τότε που τα πήραν άλλες χώρες!!!

Και οι δυο τους έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ,καθώς ο κυριος Γιαννακοπουλος είναι 66 ετών με υποκείμενο νόσημα και η Σια έχει πρόσφατη τη γνωστή σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και έχει ανοσοκαταστολη !

Η απάντηση από την πλατφόρμα ήρθε ΑΡΝΗΤΙΚΗ για τον κύριο Γιαννακοπουλο και για την Σια δεν έχει εγκριθεί ακόμα!!!
ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ και ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ,σας καθιστώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είτε στη Σια Αναγνωστόπουλου είτε στον σύζυγο της !!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ χάπι paxlovid όπως τις είχατε για το χάπι της MERCK και όπως τις έχουν πλείστες άλλες χώρες !!!

Δεν είναι δυνατόν για το χάπι που ειχε 30-40% δραστικότητα της MERCK να είχατε τα σωστά κριτήρια και για το χάπι Paxlovid που έχει 89% δραστικότητα να έχετε

ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σκληρύνει τις ενδείξεις και να το δικαιούνται λιγότεροι!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ!!

Απλά θα επιβεβαιώσετε πως πήρατε ελάχιστη ποσότητα (λιγότερα από 2.500 ) και γι αυτό στενέψατε τις ενδείξεις μπας και φτάσουν !!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ μέχρι το βράδυ !!!

Ήδη νοσούν δυο μέρες και το χάπι πρέπει να χορηγείται μέχρι την 5η-6η μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων!!!!!!

ΥΓ Τα έγραψα προχθές και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑ:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter