Πολάκης προς Πουλή για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία»

Πολάκης προς Πουλή για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία»

Να δημοσιεύσει την Διάταξη αρχειοθέτησης για την υπόθεση με τις «φακές του ΚΕΕΛΠΝΟ» για την οποία πανηγυρίζει, καλεί ο Παύλος Πολάκης τον Σταμάτη Πουλή, με ανάρτηση του στο Facebook, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θα περιμένει να την βγάλει εκείνος (σ.σ την διάταξη) όπως έκανε και ο Άδωνης Γεωργιαδης και είδαν όλοι τα «αδιευκρινιστα» 345.000 «και τα 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους».

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση του Γεωργιάδη σε σχέση με το σκάνδαλο της Novartis, η εν λόγω αρχειοθέτηση έγινε ενώ υπήρχαν «αδιευκρίνιστα» ποσά.

«Να ξέρεις καλά, τίποτα δεν θα ξεχαστεί. Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία. Με 13,5 ευρώ…. Με τόκο», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον Σταμάτη Πουλή και προσθέτει: «Μην ξεχνάς τη δίκη για τα δυο κακουργήματα του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ για τις παράνομες προσλήψεις που είναι καθ’ οδόν. Θα βρουν και οι φακές το δρόμο τους…».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥΛΗ, βγάλε στη δημοσιότητα την πράξη αρχειοθετησης σου για τις φακές των 12,5 ευρώ για να ΓΕΛΑΣΕΙ ο κάθε πικραμένος….
Να ξερεις καλά ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!
Τις φακές θα τις πληρώσεις μια μια …
ΜΕ 13,5 ευρώ….με τόκο!
ΥΓ Θα περιμένω για λίγο ,να τη ΒΓΑΛΕΙΣ εσυ,όπως έκανε και το αφεντικο σου ο Γεωργιαδης και είδαν όλοι τα «αδιευκρινιστα» 345.000 ,και τα 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους.!!!
ΥΓ 2.Άλλωστε μην ξεχνάς τη δίκη για τα δυο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ για τις παράνομες προσληψεις που είναι Καθ οδον.
Θα βρουν και οι ΦΑΚΕΣ το δρόμο τους….(φωτό 4-5)»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter