Πολάκης σε Κουρτάκη για το «πάρτι» στο ΚΕΕΛΠΝΟ: «Αν ήμουν στη θέση σου θα έφευγα μετανάστης στη Νότια Αμερική»

Πολάκης σε Κουρτάκη για το «πάρτι» στο ΚΕΕΛΠΝΟ: «Αν ήμουν στη θέση σου θα έφευγα μετανάστης στη Νότια Αμερική»

Στο αρχείο τέθηκε από τον εισαγγελέα και η δεύτερη μήνυση που είχε καταθέσει ο Γιάννης Κουρτάκης σε βάρος του Παύλου Πολάκη, ο οποίος τον κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook όπου μεταξύ άλλων αναφέρει απευθυνόμενος στον Γιάννη Κουρτάκη ότι τα στοιχεία τα οποία κατέθεσε στον εισαγγελέα ήταν συντριπτικά για το «πάρτι» στο ΚΕΕΛΠΝΟ και σύμφωνα με τον ίδιο «ο Εισαγγελέας έκρινε πως ούτε σε συκοφάντησα ούτε εξύβρισα! Είπα ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!».

Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε παράλληλα ότι αν ήταν στη θέση του Γιάννη Κουρτάκη θα έφευγε μετανάστης στην Νότια Αμερική και καταλήγει μεταξύ άλλων με νόημα ότι «οι καλοί και οι τίμιοι ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ» και συνέχισε τονίζοντας πως «Η άλλη φορά που έρχεται τροχάδην, θα είναι ΑΛΛΙΩΣ..»

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΡΙΤΗ και φαρμακερή!!

Γιαννη Κουρτακη ,ΚΕΕΛΠΝΟταισμένε και πετσοταισμενε «δημοσιογραφε»της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!
Αν ήμουν στη θέση σου σήμερα θα τα πούλαγα όλα και θα έφευγα μετανάστης στη Νότια Αμερική!(εκει που κατέφυγαν και κάτι λαμόγια της Ζημενς)
-ΑΦΟΥ εξευτέλισες ένα κόμμα ,τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτακη ,βάζοντας τους να ΨΗΦΙΣΟΥΝ δεύτερη φορά την άρση της ασυλίας μου το Δεκέμβρη του 2020 για «συκοφαντία και εξύβριση» καθώς η πρώτη απόπειρα το Σεπτέμβρη του 2020 είχε αποτύχει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !
-ΑΦΟΥ έριξες και συνεχίζεις να ρίχνεις τόνους ΛΑΣΠΗΣ εναντίον εμένα του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα γιατί αποκαλύψαμε το ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ που μάσησες από τον κρατικό κορβανά το 2013-14 με τα μαϊμού σάιτ τύπου «velona Kai klosti”
-ΑΦΟΥ οργίασες για να μην βγω βουλευτής το 2019 και βάσταγες το φανάρι του Αδωνη για τη «σκευωρία Νοβαρτις» που σήμερα γύρισε στα μούτρα σας και σας πλάκωσε και αυτή!!!
Χθες έμαθα πως ο εισαγγελέας της ποινικης διαδικασιας για τη δεύτερη μήνυση που κατεθεσες εναντίον μου ,αφού εξέτασε τον πακτωλό εγγράφων που του κατέθεσα για το ποιον σου και τα λεφτά που πήρες “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ, έθεσε την υπόθεση στο ΑΡΧΕΙΟ. (Φωτο 1-2)
Είναι τόσο ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τη ΡΕΜΟΥΛΑ στο ΚΕΕΛΠΝΟ που ο Εισαγγελέας έκρινε πως ούτε σε συκοφάντησα ούτε εξύβρισα! Είπα ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Υγ1.Θέλω να δω τωρα τις φάτσες των βουλευτών της ΝΔ και του Μητσοτακη που έβγαιναν και σου ζήταγαν συγγνώμη την πρώτη φορά που ΔΕΝ άρθηκε η ασυλία μου !!!(φωτο 5 πχ ο φίλος ο ΑΔΩΝΙΣ)
Υγ2.Μου έρχεται τωρα να σου πω ένα παλιό γηπεδικό σύνθημα αλλά δεν θα το κάνω .
ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ:
1) οι καλοί και οι τίμιοι ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
2) Η άλλη φορά που έρχεται τροχάδην, θα είναι ΑΛΛΙΩΣ..»

Πυρά Πολάκη κατά Άδωνη: Υπάρχει σκάνδαλο Novartis και είσαι ένας από αυτούς που πήραν χοντρές μίζες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter