Πολάκης σε Πλεύρη: «Βρες τρύπα να κρυφτείς με 11.250 νεκρούς – Θα επαναπροσλάβουμε τους απολυμένους υγειονομικούς»

Πολάκης σε Πλεύρη: «Βρες τρύπα να κρυφτείς με 11.250 νεκρούς – Θα επαναπροσλάβουμε τους απολυμένους υγειονομικούς»

Κατά μέτωπο επίθεση στον Θάνο Πλεύρη, στον Κωστή Χατζηδάκη και στον Γιώργο Γεραπετρίτη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης. Προέτρεψε τον υπουργό Υγείας να βρει «τρύπα να κρυφτεί» για τον τραγικό αριθμό θανάτων από κορονοϊό, χαρακτήρισε τον υπουργό Εργασίας «άνθρωπο ειδικών αποστολών» και τον υπουργό Επικρατείας «εκπρόσωπο της alt-right». Μάλιστα, ο αν. τομεάρχης Διαφάνειας δεσμεύτηκε πως μετά τις εκλογές «θα επαναπροσλάβουμε τους απολυμένους υγειονομικούς την πρώτη μέρα».

«Θάνο Πλεύρη βρες τρύπα να κρυφτείς» είπε και θύμισε πως τους τελευταίους πέντε μήνες που ο κ. Πλεύρης βρίσκεται στο υπουργείο Υγείας η χώρα μετρά 11.250 νεκρούς εξαιτίας της πανδημίας. «Δεν υπάρχει αυτό το ρεκόρ!» διαπίστωσε και προειδοποίησε: «Μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανέναν». Επ΄ αυτού, δεσμεύτηκε πως μετά τις εκλογές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει τους απολυμένους υγειονομικούς.

«Άνθρωπος ειδικών αποστολών»

Στην αρχή της τοποθέτησής του στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο που αφορά τα golden boys στον ΕΦΚΑ, ο κ. Πολάκης θύμισε τα πεπραγμένα του κ. Χατζηδάκη αναφορικά με την πώληση της «Ολυμπιακής» στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη ΔΕΗ με φόντο την εκτόξευση της τιμής του ρεύματος. «Είστε άνθρωπος ειδικών αποστολών. Απ΄ όπου έχετε περάσει, αφήσατε στάχτη και μπούλμπερη» σχολίασε, εξηγώντας ότι τα νοικοκυριά «ζουν χειμώνα ανάλογο με το 2011 και 2012», αφού οι λογαριασμοί ρεύματος «προκαλούν… εγκεφαλικό».

«Εκπρόσωπος της alt-right»

Επιπλέον, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως παραβρέθηκε στην κινητοποίηση με τον Ηλία Κασιδιάρη μετά από εντολή του κ. Γεραπετρίτη, αποκαλώντας τον υπουργό Επικρατείας «εκπρόσωπο της alt-right» και «μέρος ενός κομματιού της δεξιάς που αποτελεί ό,τι πιο ρατσιστικό και πατριδοκάπηλο, και ναζιστικό». «Εμείς, είμαστε από την άλλη μεριά» υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας στο Σώμα ότι σαν χθες ιδρύθηκε το ΕΑΜ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter