Πολάκης σε Στουρνάρα μετά την αρχειοθέτηση «χαστούκι»: Όλα εδώ θα πληρωθούν

Πολάκης σε Στουρνάρα μετά την αρχειοθέτηση «χαστούκι»: Όλα εδώ θα πληρωθούν

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά και την αποκάλυψη της αρχειοθέτησης της μήνυσης που είχε καταθέσει σε βάρος του ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης και της δικαίωσης Πολάκη.

Διαβάστε επίσης: «Χαστούκι» της Δικαιοσύνης σε Στουρνάρα και δικαίωση για Πολάκη: Στο αρχείο η μήνυση από τον κεντρικό τραπεζίτη

Πρόκειται για μια εισαγγελική διάταξη με νομικό σκεπτικό «μνημείο» και ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα όπου η η εισαγγελέας παραδέχεται, ότι ουσιαστικά ο Γιάννης Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε ελέγξει τα «θαλασσοδάνεια» των μεγαλοεφοπλιστών της Τράπεζας Πειραιώς, όπως είχε κάνει το Φεβρουάριο του 2019, με το «νόμιμο» καταναλωτικό δάνειο του Παύλου Πολάκη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του:

«ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ,αρχιτραπεζιτη,στον κουβά η δεύτερη μήνυση σου εναντιον μου για συκοφαντία και εξύβριση για την οποία έγινε 2η άρση της ασυλίας μου!!!

Ο εισαγγελέας δέχεται πως έπρεπε να έχεις ελέγξει τη διαγραφη των δανείων των εφοπλιστών ,όπως έκανες με το δικό μου δάνειο και θεωρεί ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ τον τρόπο που σου απευθύνθηκα!!

…Όλα εδώ θα πληρωθούν… Γιαννη Στουρνάρα…

Εδώ ειναι κι ο παράδεισος ,εδώ κι η κόλαση…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter