Πολάκης: Στουρνάρας και «παπαγάλοι» του Μαξίμου στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο

Πολάκης: Στουρνάρας και «παπαγάλοι» του Μαξίμου στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο

« Άρχισαν πάλι οι γνωστοί «οικονομικοί αναλυτές και παπαγάλοι του Μαξίμου» μαζί και με τον αρχιτραπεζιτη Στουρνάρα ,να στρώνουν το έδαφος για νεο μνημόνιο και να υπονομεύουν από τώρα τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται …» τονίζει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης παρουσιάζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά αποσπάσματα άρθρου του Γ. Στουρνάρα στην Καθημερινή.

«Κραδαίνουν πάλι τους «δημοσιονομικούς κινδύνους» την «αποσταθεροποίηση» την «κρίση που επανακάμπτει» για να μας ετοιμάσουν το κουστούμι ,δηλαδή τον κορσέ ,της επόμενης μέρας!!! ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ», γράφει χαρακτηριστικά ο Π. Πολάκης

Η ανάρτηση Πολάκη

Άρχισαν πάλι οι γνωστοί «οικονομικοί αναλυτές και παπαγάλοι του Μαξίμου» μαζί και με τον αρχιτραπεζιτη Στουρνάρα ,να στρώνουν το έδαφος για νεο μνημόνιο και να υπονομεύουν από τώρα τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται …

Πάλι πρωτογενή πλεονάσματα «τουλάχιστον 2% και πάνω» δηλαδή νεο μνημόνιο .(άρθρο Στουρνάρα που αντιγράφουν διάφοροι )
Θέλουν αποστομωτική απάντηση από τώρα !

Έφαγαν ο,τι υπήρχε και δεν υπήρχε με τις απευθειας αναθεσεις των 13 δις,δανείστηκαν άλλα 45 δις ,ξεκοκάλισαν μερος από το μαξιλάρι των 37 δις ,στο όνομα της πανδημιας που ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ,ξεπούλησαν την επικουρική χρεώνοντας μας 75 δις για τα επόμενα 25 χρόνια αν δεν καταργηθεί ο νόμος,πούλησαν τη ΔΕΗ και τα δίκτυα και το ρεύμα πήγε 200% πάνω σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά και τώρα που ΦΕΥΓΟΥΝ…..

κραδαίνουν πάλι τους «δημοσιονομικούς κινδύνους» την «αποσταθεροποίηση» την «κρίση που επανακάμπτει» για να μας ετοιμάσουν το κουστούμι ,δηλαδή τον κορσέ ,της επόμενης μέρας!!!
ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ .
Η διαπραγμάτευση με την Ε.Ε,θα είναι με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για μείωση και παραγραφή του χρέους που δημιούργησε η πανδημία ,για αλλαγή του πλαισίου που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα του Ταμείου Σταθεροτητας και αναπτυξης,για τη νέα ΚΑΠ και οχι ξανα για νεο μνημόνιο !
Η επανάληψη της ιστορίας που επέβαλλε ο Σόιμπλε από το 2010 ,θα υπερβεί κάθε όριο κοινωνικης ανοχής και σταθερότητας !!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter