Πολάκης: Τι παραδέχθηκε ο Μητσοτάκης την Τρίτη στη Βουλή

Πολάκης: Τι παραδέχθηκε ο Μητσοτάκης την Τρίτη στη Βουλή

Το δικό του «απολογισμό» από τις ομιλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τρίτη στη Βουλή κάνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως λέει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο πρωθυπουργός έκανε μία παραδοχή μετά από επτά μήνες για τη φωτιά στην Εύβοια ενώ επέμεινε στην «καταστροφική πολιτική» του όσον αφορά την ενέργεια και την πρόωρη απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την εξάρτηση από το υγροποιημένο αέριο και τις ΑΠΕ.

Παράλληλα τον… ενημερώνει για την αλλαγή πλεύσης της Γερμανίας όσον αφορά τους λιγνίτες, κατηγορώντας τον ότι επιμένει στο ακριβό υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG).

Και καταλήγει:

«ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!»

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τα δυο μόνο σημαντικά στοιχεία της ομιλιας του Μητσοτακη στη Βουλή εχτές για τον πόλεμο στην Ουκρανία ήταν τα εξης:
1) Πως άφησαν την Ευβοια το καλοκαίρι να καεί ενώ ειχε ΑΠΝΟΙΑ!!(παραδοχη μετά από εφτά μήνες )
2)Πως την κρίση στην ενέργεια θα την ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ καθώς δεν αλλάζει τίποτα στην καταστροφική πολιτική που ακολούθησε με την πρόωρη απολιγνιτοποιηση,την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ,την εξάρτηση από το υγροποιημένο αέριο και τις ΑΠΕ!!
Μητσοτακη ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΙΤΕΣ ,μείωσε τον ΕΦΚ στα καυσιμα από τα 700 στα 400 ευρώ γιατί αυτό που έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!!!
Η Γερμανία με υπουργό Ενέργειας από το κόμμα των Πράσινων, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στους λιγνίτες και στην πυρηνική ενέργεια αν διακοπεί η ροή φυσικού αερίου από τη Ρωσία! Εσυ θα περιμένεις να φτάνει το πολύ πιο ακριβό LNG στους σταθμούς που ΘΑ κατασκευαστούν;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter