Πολάκης: To facebook ξεμπλόκαρε το λογαριασμό του μετά από 11 ώρες

Πολάκης: To facebook ξεμπλόκαρε το λογαριασμό του μετά από 11 ώρες

Έντεκα μόνο ώρες χρειάστηκαν για να επανέλθει ο λογαριασμός του Παύλου Πολάκη στο Facebook μετά από ποινή των επτά ημερών αποκλεισμού που του είχε επιβάλει η πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ο λογαριασμός του είναι ξανά ανοιχτός παρά τον καταιγισμό αναφορών από τα «γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των υπογείων της Πειραιώς» όπως είχε ο ίδιος καταγγείλει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Τελικά μετά από 11 ώρες ανακλήθηκε η ποινή των 7 ημερών αποκλεισμού που μου επιβλήθηκε σήμερα από το Facebook (παραμένει η αρχική 3ήμερη για το δήθεν bullying), πράγμα που σημαίνει ότι αύριο “ανοίγει” ξανά ο λογαριασμός!
Είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση και δικαιώνομαι: “…πάντα η νίκη πάει στους πολλούς και τους αποφασισμένους”. “Εζυγίσθη και εμετρήθη” το κλίμα συμπαράστασης και διαμαρτυρίας που κατέκλυσε το διαδίκτυο, το οποίο έλαβε σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά ως αίτημα Δημοκρατίας… και η πλάστιγγα έγειρε προς τη νίκη!
Ευχαριστώ όλους όσοι, στηρίζοντας εμένα, υποστήριξαν ΕΜΠΡΑΚΤΑ το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν υπάρχει λαϊκή στήριξη και κινητοποίηση!
ΥΓ1: Σήμερα, άλλη μια φορά, μέτρησα φίλους και συντρόφους… διαπιστώνοντας ότι είναι πολλοί και από πολλές πλευρές!
ΥΓ2: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνεργάτη μου Μάρκο Χατζησάββα και τον δικηγόρο μου Μανόλη Καπνισάκη για τις άμεσες ενέργειές τους προς την εταιρεία που διαχειρίζεται το Fb στην Ελλάδα και την γνωστοποίηση ότι την Δευτέρα το πρωί θα προβώ σε νομικά μέτρα.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter