Πολεμικό Ναυτικό: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Θάλεια

Πολεμικό Ναυτικό: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Θάλεια

Με τα ερωτήματα γύρω από τα αίτια θανάτου της 19χρονης Θάλειας να παραμένουν αναπάντητα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στην δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κατά τη διάρκεια του πρώτου της εκπαιδευτικού ταξιδιού.

 Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα ενώ το ύστατο χαίρε θα γίνει με τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Χθες, Τετάρτη η σορός της άτυχης κοπέλας έφθασε στην πόλη που μεγάλωσε με τους γονείς και τους συγγενείς της να μην μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά την 19χρονη.

Το πόρισμα του Ιταλού ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή στην 19χρονη ναυτική δόκιμο, αναμένεται να γνωστοποιηθεί στην οικογένεια τις επόμενες μέρες εφόσον πρώτα διαβιβαστεί στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες. Θα χρειαστεί να περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα για να ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις ώστε η οικογένεια να έχει μια πλήρη απάντηση στο τι ήταν αυτό που οδήγησε στο θάνατο την νεαρή κοπέλα.

Στην πόλη αναμένεται να φτάσουν μέχρι το μεσημέρι, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και οι συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή για να της πουν το «τελευταίο αντίο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter